pupika
|
nicolina ti si pa zgodnja. Dobro jutro. Noseč. hlače bo treba čim hitreje kupit, ker danes ko imam kavbojke, imam gumb odprt, pa potem se mi še zadrga odpenja, imam pa čez tuniko, tak, da se nič ne vidi, samo da se jaz in pikica počuti v redu. Upam, da se bo izbira hlač kaj povečala in da bom našla ene tudi sebi ulite, ker so res skoraj vse tako velike in široke v stegnih, da sem ko klovn, v hm mi niso všeč tiste ki so čisto oprijete, ostale pa so večinoma spodaj na korenček.Jaz sem si pred leti kupila ene v Avstriji in so bile kar lepe, jih moram samo še ven potegnit iz omare in oprat. Keri lahko bi se kdaj zmenile za kaki čaj, samo moram malo skombinirat, ker imam še enega sina, ki ga hodim jaz po službi iskat v vrtec, potem pa itak kuhanje kosila in pospravlanje. Kaj nosim pod srcem, se mi tokrat tudi čisto nič ne svita, v prvo sem čutila da bo fantek, sedaj pa sem najprej imela občutek da bo punčka, potem fantek, ampak če primerjam kožo iz prve nosečnosti bo tudi tokrat fantek, ker imam zelo lepo kožo, brez aken. Je ravno mali včeraj rekel, da bomo dobili fantka in da bo dobil bratca. Želim vam lep dan in uživajte s pikicami
|