mamika25
|
Evo še ena "utrujenka", ki se sam preklada... Jutro, ste se naspale? Jaz sem bila že pri zdravniku, kjer sem dobila bolniško še do petka . Vsaj to. Malo sem se odpočila v teh dneh kar sem doma. Bila sem zares bolna,... Drugače pa je pri nas sonček (končno), sem takoj malo boljše volje. Perem cunje, ki sem jih včeraj malo sortirala, majhne bele majčke, ki bojo prav mojemu fantiču. Drugače pa je imela tamala same roza stvari, tako da . Rada bi stvari oddala ali prodala za "male pare", bomo videli. Drugale pa imam občutek, da se je mali obrnil, ker čutim da me brca pod rebra, upam, upam, da ne stoji več na nogah. Za moderčke bom šla tudi jaz pogledat v muller, če pravite da so v redu. Pri tamali sem ga rabila le slab mesec, upam, da bo zdaj kaj drugače. Bliža se april, še posebno nam ki smo na začetku meseca... sploh pa tebi aprilski hrošček, če ti bojo rok prstavili na marec oz. je tvoje dete večje. Tudi jaz imam po NS rok 27.3., samo mi ga G ni spreminjala. Se pa pogovarjate o velikosti v trebuhu, pa naj vam povem svoje mnenje... to je tako tako. Teža lahko vibrira, G nikol ne more točno vedet kolk tehta otrok. Moj je baje imel pri 28.tednih 1200 g. Je rekla, da je to za to starost normalno. Ne vem točno kako naj bi se teža gibala (meje), ma dokler nam ne rečejo, da je kaj narobe se ni za sekirati. Toliko od mene, pošiljam vam SONČEK!
|