Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sam ko pomisliš, kolk investiraš v te k**** sedeže, pa še po 5ih letih bi ga kao mogli zamenjat (to bi pomenlo, da mi ne bi smeli več uporabljat lupince, ki je bila kupljena na novo, ker ji je iztekel rok uporabe). Pol pa grem v Anglijo, pa z njihovim standardom, pa v trgovini glanc nov Evolva 1-2-3 90 funtov, sem mogla prav 2x pogledat

.
.Mah, moj je reku da naj bo tisto kar želi.Pa saj ma prav, sam mi gre na kozlanje ob teh spaidermanih, ninje-ah, batmanih in podobnim sranjem.Ela zdaj ne bo Winx-ica, ker ne dam 25 € za kostim, katerega sestavljata 2 10 cm krpice
.
.
.Zdaj se zna že z vlečnico peljat in bomo šli čez vikend mogoče kaj sprobat-odvisno od vremena.
.
. Doma je najprej govorila, da bo levček, pol me je pa preden smo šli vprašala, če imajo tudi dinozavra. Sem rekla, da verjetno da ne in to je bilo to. In tko mi v trgovini gledamo levčke, pa slončka, pa miško,... nakar nič hudega sluteča babica privleče ven dinozavra. Ga čist tko BTW pokaže in Živa se čiiiiiiiiiiiiiiiiiist zapali
. Ma ziher sva jo 20 minut prepričevali naj bo kaj drugega, vse živo sva ji kazali kaj bi lahko bila,jo poskušali vržt na foro,.... ampak se mala ni dala in zdaj bo dinozaver
za Zivo, da se je znebila alergije!