Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Mislim jaz imam v glavi vse možne barvne kombinacije, samo glede na to, da bomo imeli zelo malo časa za selitev in urejanje in da je stanovanje v odličnem stanju sploh ne vem koliko se bomo "igrali" z barvami. Sem se pa glih danes (po zaslugi Tinaaje) spet mal podučila o teh barvah, tko da v otroški sobi ne bo rumene in oranžne kot sem skoz hotela, ampak pastelna zelena ali pastelna modra ali pa kar obe... Stropi bodo zagotovo povsod beli, ker drugače je občutek, da "pritiska" dol. V dnevno ali kuhinjo pa bi dala samo eno steno barvno in ta bi bla v kakšni oranžni ali rumeni (te barve spodbujajo aktivnost, razigranost,...).

Čez dan pa itak ustvarja, se uči, razgraja
v svoji sobi... Meni osebno (ne glede na to kaj pravi "stroka") se zdi svetlomodra in zelena pretemna barva za prostor kjer se zadržuješ tudi podnevi. Pa ne samo pretemna - zdi se mi tudi prehladna. Druga zgodba je pa, če se noter samo spi. No, niti si ne predstavljam zelene/modre v svoji spalnici... Meni so všeč tople, nežne barve
in veliko lepih skupnih trenutkov v 4.
. Prej je pa 2 dni sekal!
. Ga dam spat, še sama zalegnem. On se dere, da ni utrujen in ne more spati... Jst ga uspešno ignoriram. Čez pol ure zaslišim stokanje in milo jokanje "kdo me bo pa zdej dol dal?". Itak dirkam s svetlobno hitrostjo v njegovo sobo in on sedi na previjalni mizi in ne more dol. Zraven pa se še sekira "mami, ne morem koledarja pobrat, mi je na tla padel". Misleeeeeem, MULC!!!!
. In je konc... No, večkrat zaspi kot ne - samo v tem tednu pa že drugič ni. Kaj naj