Ana009
|
hej hej.. vidim, da sem kar nekaj zamudila pri nas letos ne bomo ta zaresne maskare, ker bomo na pocitnicah na morju.. bomo se namazali, oblekli pa verjetno ne, ker gremo z letalom in ne bo prostora za obleke. Druagace smo pa mislili, da bo Livija Pika nogavicka ali pirat, Peter pa dinozaver oz. Pujsek Jure. L. zacne s 1. marcem hodit v vrtec, sicer samo za 4 ure.. pa vso hrano mora prinesti s sabo (no, zajtrk), kosilo bo pa doma jedla. Se ze veseli in hodi gledat, kaj delajo v vrtcu.. Caka nas pa se uvajanje, ko pridemo z morja. Imajo v tem vrtcu ze dva otrocka, ki sta iz Bosne (no, njuni starsi so) in ze nekaj stvari vzgojiteljice razumejo.. bodo pa z L. definitvno govorile nemsko.. me prav zanima, kako bo.. ce bo Ok, gre potem cim bo prosto mesto se Peter v vrtec, ker je prejsnjic skoraj noter ostal Ja, nasi marcki bodo stari 3 leta. prav lustno.. ravno ugotavljam, kako fajn je z L. kaj res delat. ful rada tudi pomaga pri kuhi in peki ipd. Draja - za Zivo, da se je znebila alergije! Pa dinozaver bo - super! Kje ste pa kupili kostum, ce ni skrivnost...bom narocil, da moji prinesejo, ko pridejo. Pa drzim pesti, da Filipa in za vas, da cim prej minejo te smotane alergije!!! lepo se imejte in uzivajte. Avtosedezi - mi smo imeli do sedaj dva sedeza 9-18kg, ampak smo zamenjali L. na ta vecjega, ker ji je bil premajhen. Ce bi pa kupovali za drug avto, bi se pa gotovo odlocili za KiddyProja 9-36kg kljub mizici.
|