Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

samo da bo vse vredu zdaj.
  samo da bo vse vredu zdaj.  
   lp
  lp  . škoda, da nisi vprašala sestre. jaz tudi ne vem kaj bi naredila. to čakanje je res grozno!kaj pa če pokličeš G in vprašaš? še imaš vsaj en teden časa se odločit. če hočeš lahko jaz pokličem sestro S. pa jo vprašam.
 . škoda, da nisi vprašala sestre. jaz tudi ne vem kaj bi naredila. to čakanje je res grozno!kaj pa če pokličeš G in vprašaš? še imaš vsaj en teden časa se odločit. če hočeš lahko jaz pokličem sestro S. pa jo vprašam.  !
 !  lp
  lp 
			 pa ti? vse vredu? lp
  pa ti? vse vredu? lp 
			 samo zagrozit je bilo treba, pa je prišla. upam, da ne boš dobila druge M. koliko dni pa je od zadnje? mene tudi to muči - da ko bo prišel čas za M jo bom pa spet toliko časa čakala. upam, da bo kar
  samo zagrozit je bilo treba, pa je prišla. upam, da ne boš dobila druge M. koliko dni pa je od zadnje? mene tudi to muči - da ko bo prišel čas za M jo bom pa spet toliko časa čakala. upam, da bo kar  !.
 !.   . imela sem pa 3 cm pregrado, pa 2 ss. M sem dobila 18.1., tak da še ne vem, če je že
 . imela sem pa 3 cm pregrado, pa 2 ss. M sem dobila 18.1., tak da še ne vem, če je že