Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pa še mojemu tečnarim 
ma eni res ne znajo vozit v takih razmerah. al smo se vozli 40, kjer je omejitev 90 (pa niso ble slabe ceste!), ali pa so tako izsiljevali prednost, da kar groza.
. za diplomo pa ni problemov. dobiš v branje, ko bo gotova!
Pa tako so pripravljeni!Sem se vozila 3/4 ure,ko imam drugače 20 minut čez glavo dovolj.
je pa tako lepo poslušati! jst sem si v bolnici parkrat med CTG-jem snemala zvok in ga mam še zdaj shranjenega.
Zameti, zastoji, nesreče,...
se počasi odpravlja domov, me prav zanima, koliko časa bo rabil. Itak mu nonstop trobim, naj vozi previdno.
snega.
snega res vrh glave! ok, naj ga imajo otroci za zimske počitnice, potem pa naj se tole že 1x neha!!! Smo se komaj dokopali do vrtca, za pot, ki jo drugič prehodimo v dobrih 5 minutah, smo jih porabili celih 15
Saj je lepo, ko pogledam ven, ampak doooooooost maaaaaaaaaam
Vmes je sicer imel enourno seanso tudi Gregi, ampak vseeno...
Nesreče pa zdrsi (predvsem tovornjakov!) pa kombinacija polžev in norcev - mater, a folk res ne zna vozit razmeram primerno: ali norijo kot zmešani in ogrožajo vse živo ali pa se komaj premikajo.
Pa pestke, da na magnetni dobro opraviš