|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Urnik v vrtcu
4.7.2005 10:28:44   
Marjetka K.
Matija je star 8 mesecev in ga bom vpisala v vrtec. Zanima me urnik (kdaj jedo, spijo,...). Vem, da so v različnih vrtcih odstopanja. Kdaj približno začnejo spati 1x na dan? Moj še spi 2x. Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Urnik v vrtcu
4.7.2005 10:36:41   
lex
Pri nas v vrtcu je takole:
Ob 8.30 imajo malico in do takrat se otroci zbirajo. Najprej so skupaj v eni igralnici in nato tako kot hodijo vzgjiteljice in pomočnice v službo se porazdelijo po skupinah.
Do 10. imajo zaposlitve (to pomeni, da nekaj izdelujejo ali se igrajo, opazujejo to pač kar ima v planu vzgojiteljica) nato gredo na zrak. lahko gredo na sprehod, se igrajo v peskovniku, rišejo s kredami,...
V jaslicah gredo na kosilo ob 11, večje skupine ob 11.30 po kosilu sledi počitek oz igra za tiste, ki ne počivajo. Nato pa gredo v lepem vremenu ven ali pa so notri skupaj da počakajo na starše.

Naše vzgojiteljice in pomočnice imajo fleksibilen delovni čas kar pomeni, da pride en teden v službo ob 7 in nato vsak teden pol ure kasneje in najbolj pozno ob 9. Tista, ki pride ob 7 gre domov 13 in tist, ki pride ob 9 gre domov ob 15 - pri takem načinu vse vzgojiteljice in pomočnice poznajo vse otroke in vsi otroci poznajo vse vzgojiteljice in pomočnice. Upam, da sem ti malo pomagala.

(odgovor članu Marjetka K.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Urnik v vrtcu
4.7.2005 10:57:03   
Anonimen
Ob 8. uri zajtrk, potem se malo zabavno "učijo" oziroma imajo program, ob 10. uri gredo ven, ob 11. uri imajo kosilo, ob 11.20 gredo spat. To je to.

(odgovor članu Marjetka K.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Urnik v vrtcu
5.7.2005 17:37:45   
frutka_
Pri nas gre takole:

ob 0830 zajtrk

okrog 0900 zaposlitev oz dejavnosti(igre z vodo, igra v kotičku dom, knjigice, ples, petje in velikooooo cartanja)

kadar je lepo vreme grejo nato čimprej ven,

kosilo imajo okrog 1115 in
nato sledi počitek do pribl. 1400 ko se začnejo prebujati in
sledi malica ter odhod otrok domov.

Vmes pa veliko previjanja, cartanja ter "flaškanja"!;)9nebesa;)

(odgovor članu Marjetka K.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
Želeti samo dobro
Pokažite, da imate otroka tako zelo radi, da verjamete, da zmore prav vse kar si želi, pa še ravno se tik pred izvedbo s...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?