Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 pustne šeme - ej, midv sva bla nekoč tko za, da je blo joj prejoj - sva hodila pol v Bolero na plesne namaskirana - ful je blo fajn ... ah, dobri, stari cajti ... je moj še izdelal malo lojtrco, da je bil dimnikarček, jaz pa njegova muca ... kolk sva se narežala, ej ... v šoli sem ponavadi: a) Pika Nogavička ali b) ciganka & potem to dvoje kolobarim .... glede na to, da vsako drugo leto pust pade glih med počitnicami, ravno vsi pozabijo, kaj sem bla & sem čist "in" ... no, letos bo glavna zvezda Anja - če bo madam za, da si nadene kostum - we'll see. Doma imamo oblačilo za klovna, lasulja je tud nekje, ampak precej dvomim, da jo bomo dobili na glavo Bo še zabavno, se mi zdi. po mojem ti vloga Pike prav fajn paše, si te kar predstavljam Majuška upam, da se Aleksander scajta do valentinove žurkice ... a prav 14. 2. sta rojena? Iiii, to je pa tko kul datum. V bistvu se moram bolj jaz pocajtat ... tako imam zamašen nos, da komaj diham, sluznica je pa itak že čist izsušena do vikenda bom, vsaj upam, mal prišla k sebi.