|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
12.2.2010 12:11:10   
gita10
jaz se pa odlično zabavam. Jutri grem na koncert Novih fosilov vendar moj mož ima samo eno informacijo, da greva ven ne ve pa kam.
In sedaj vsakih pet minut kliče in ugiba. Zraven pa vpije da v opero pa že ne gre.In da če ga mislim vleči v opero bo zbežal.user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
12.2.2010 12:13:03   
noranate
ja, a mislte dans ves otroški zapravt, al kako?user posted image No, sem prijadrala od frizerja, da bom lepša, če slučajn kakšno darilce pade, čeprav bo dobr tud če ne. Po pa kaj druzga padlo (jaz naprimeruser posted image ).
Madela, upam da boš vsaj mal usmiljena na sodišču, pa da nisi kačona s sabo nesla. Grem poročila pržgat, če so izpraznil sodišče mogočeuser posted image .
janja, hvala za tole. Bodo moje pubertetnice presrečne. Danes računalnik več sigurn ne bo v mojih rokahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3977
12.2.2010 12:13:52   
noranate
Gita jaz bi šla pa rada na Plavi orkestar, sam odpade, mož ni zauser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
12.2.2010 12:45:46   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Gita jaz bi šla pa rada na Plavi orkestar, sam odpade, mož ni zauser posted image

Moj tudi noče , jaz bi pa šla. A greva skupaj?

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
12.2.2010 12:48:41   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

ja, a mislte dans ves otroški zapravt, al kako?user posted image No, sem prijadrala od frizerja, da bom lepša, če slučajn kakšno darilce pade, čeprav bo dobr tud če ne. Po pa kaj druzga padlo (jaz naprimeruser posted image ).
Madela, upam da boš vsaj mal usmiljena na sodišču, pa da nisi kačona s sabo nesla. Grem poročila pržgat, če so izpraznil sodišče mogočeuser posted image .
janja, hvala za tole. Bodo moje pubertetnice presrečne. Danes računalnik več sigurn ne bo v mojih rokahuser posted image

ni zakaj samo je res ful dobra stran ker lahko si urediš na svoj obraz velik frizur in pramene in ličit se da  in vse uglavnem in lahko pošlješ sliko komu tudi za zafrkancije da si bila pri frizerju in iz dolge lase so te cisto na kratko postrigli in zeleno barvo las so ti dali he he he lahko pa narediš sliko da ful dolge lase imaš

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
12.2.2010 14:23:33   
Arwenko
Kje je Shorty zdaj, a lahko nehamo držat pesti, je že komu kaj sporočila?

Neposredna povezava do sporočila: 3981
12.2.2010 14:24:05   
Shorty_
Punce naredila sem izpit za avto!!!user posted image user posted image hvala za pestke in pozitivne misliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3982
12.2.2010 14:24:23   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Kje je Shorty zdaj, a lahko nehamo držat pesti, je že komu kaj sporočila?
evo meneuser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
12.2.2010 14:24:34   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

Punce naredila sem izpit za avto!!!user posted image user posted image hvala za pestke in pozitivne misliuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
12.2.2010 14:31:42   
gita10
user posted image user posted image user posted image user posted image
Bravo Shorty čestitam
evo zdaj boš pa lažje pridrvela v naše kraje!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3985
12.2.2010 14:31:58   
Arwenko

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem že na FB čestitala, pa bom tukaj še enkrat, bravo.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
12.2.2010 14:49:26   
špelin@

Bravo user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
12.2.2010 14:56:38   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla v klubu voznic!

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3988
12.2.2010 15:26:25   
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

jaz se pa odlično zabavam. Jutri grem na koncert Novih fosilov vendar moj mož ima samo eno informacijo, da greva ven ne ve pa kam.
In sedaj vsakih pet minut kliče in ugiba. Zraven pa vpije da v opero pa že ne gre.In da če ga mislim vleči v opero bo zbežal.user posted image

Deset gat, z vsem srcem sem se nasmejal temu postu. Sicer pa Fosili, odlična izbira!! Glasba moje mladosti user posted image Uživajta in se lepo imejta user posted image

Šorty...če je ženska zmagovalka, je pač zmagovalka. Tu ni kaj dodati. Sicer pa vse veš ane? Ponosen...

Aja, živjo punce user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=wvZSdCTcS-A&feature=related

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
12.2.2010 15:32:17   
viroza

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVOuser posted image user posted image user posted image         Sme se izogibala avtošolam po Lj. sam da te nebi srečala user posted image in ti kakšne kozlarije ušpičla.Pa naj se še jaz pohvalim moj sine vidi fffuuulll bolše.Je okulistka kar user posted image od navdušenja.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
12.2.2010 15:45:21   
pridna_janja
meni je reku instruktor tist dan ko sem naredila voznisko pred 10 leti da dokler ne boš imela nesrečo ne bom kao dobra voznica in evo user posted image si kupim novega avta zavarujem ga kasko in vse kar sem ga lahko zavarovala in čez 14 dni nesreča en pijan se mi je zaletel in avto totalka in same probleme s tisto kasko ker pač sem bla začetnica je blo velik komplikaciji tak da še danes mi je žal da nisem imela kak fuč avto da ne bi mi blo žal user posted image no in sem imela srečo da sem prej vozila 3 leta brez vozniske ker ne bi se znajdla takrat ko je on trčil v meni 

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
12.2.2010 16:02:11   
Colt
Nemorem si kaj da se ne bi spominjal svojih ''glavnih voženj''...ja, so ble kr tri user posted image In dvakrat me je stop znak ''uničil'', v tretje pa je šlo user posted image In če grem še malce naprej po spominu....za avion pa sem kr v prvo naredil (odletel) praktično user posted image user posted image leto pred vozniškim izpitom za avto.  Adijo pamet spomini user posted image

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

Neposredna povezava do sporočila: 3992
12.2.2010 16:33:06   
madela
Dan.

Shorty,čestitke..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
12.2.2010 17:09:35   
noranate
Shorty čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Coltek, dragi, spet se hvališ, a ne dam se ja, sem ruknila kar 3Xuser posted image

Shorty, a pr teb na vožnji je blo tud tako:

Deklica se z avtošolo prpelje na črpalko. Črpalkar ji pravi, naj ugasne avto.
Ona: Ja, saj sem ugasnila. To da se avto trese, je kriv pa inštruktor.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
12.2.2010 17:20:50   
Colt
Noraname.....good one....ja, verjamem da je Shorty kriva da se avto trese....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no comment user posted image user posted image Mogoče pa lih B-737 pristaja poleg...

AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
12.2.2010 17:39:53   
noranate
Janezek: mami , a angelčki res letijo?
Ja, res je, letijo?
J: a Rozi tud leti?
Ne, ona je naša gospodinjska pomočnica in ne zna leteti.
J: ampak oči ji pravi angelček
Oooo, potem bo pa letela!user posted image user posted image user posted image

Ta mi je polepšal dan, ker sem se prejle pogovarjala s kolegico in mi našteva, kdo vse se ločuje. Pa, saj to je pol ljudi,ki jih poznam?! Kaj je to na svetuuser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
12.2.2010 17:45:44   
Colt
http://www.youtube.com/watch?v=HJzo_l_u-p8

Najboljše od najboljšega...

AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
12.2.2010 17:53:08   
noranate
Vauuuu, sem v nebesihuser posted image . Nekaj časa me ne bouser posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
12.2.2010 18:13:50   
nejcko

Bravo. Čestitam user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
12.2.2010 18:17:28   
Kerensa*
Dober večer.
Punce naredila sem izpit za avto!!!user posted image user posted image

Čestitam. user posted image

Jaz pa doma počivam. Shopping je trajal skoraj 5 ur in glede na to, da sva bila skupaj z g. Možem, je bil zelo naporen. Za rojstnodnevno darilo sem mu kupila akvarij, jutri, po njegovi službi, greva pa še po dve ribi (za začetek). user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Carski rez - drugačen način poroda
Carski rez je lahko načrtovan ali nujen poseg, ki reši življenja mam in dojenčkov. Članek podrobno razloži, kdaj je potr...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?