ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: ada2 vidim, da se vam na polno dogaja no, pri nas ni nekega navdušenja na pustom, nuša ja, adam bi pa bil po moje bolj srečen, če pusta sploh ne bi bilo sicer je šel včeraj, ko so se slikali v maskah oblečen v muco, ampak je doma ful kompliciral, da ne bo, ker on je adam in nič drugega.... no, potem, ko sem pa po njega prišla, pa je bil cel moker, ker je hotel imeti ves čas tisti kostim gor domov je šel potem namaskiran, po mestu se vsakemu kazal, danes zjutraj pa spet isto, ne, jaz sem adam... sem mu samo v vrečko napakirala, pa če bodo šli na karneval ga bodo že prepričali v vrtcu, če ne pa naj mu bo pač udobno bubi ni panike, bova pa drugič sem pa tudi videla, da ne bi bilo slabo ta čas v leclerca skočit ja pa bi ga v BOŽIČKA našemila ja, saj smo imela skoraj težave, ker so ena skupina bili božički in je hotel kar z njimi no, so se pa oblekli vsi otroci v njegovi skupini v čarovnice, in so bili skupina v povorki kostume so si pa sami naredili