|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marmelada
26.2.2010 20:28:39   
tanja75
Prosim svetujte katera znamka marmelade je res dobra, da ni presladka, pa da ima okus po sadju, ki ga vsebuje. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: marmelada
26.2.2010 21:08:18   
Jessy
Natureta ima marmeladice, ki so sicer v manjših steklenih kozarčkih pakirane, ampak so take kot praviš, da jih hočeš.

Tu imaš vzorec te marmelade, jih je pa še nekaj z drugačnimi okusi.

user posted image

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: marmelada
27.2.2010 18:09:05   
jar
meni je najboljša d'Arbo v šestkotnih lončkih

http://www.darbo.at/en/uebersicht/sortiment/fruchtreich.html


(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: marmelada
27.2.2010 18:42:22   
Gina
Najboljša je domača marmelada.

Pa še to mi nikdar ni bilo jasno - hočete marmelado brez ali z malo sladkorja? A se zavedate, kakšne strupe to za sabo potegne??
Marmelada je narejena iz malo ali bolj pasiranega sadja s sladkorjem in lahko še z dodatkom kisline in iz ničesar drugega in ima dolg rok trajanja prav zaradi cukra, ki deluje kot konzervans. Če delaš doma marmelado brez, pardon z malo sladkorja, je njen rok trajanja največ tri tedne in to v hladilniku. Čim kupiš marmelado z umetnim sladkorjem, ali z drugimi umetnimi konzervansi, vneseš v telo hudo nevarne stvari, ki se ti z leti samo nalagajo v telesu. Npr. nekateri umetni sladkorji v želodcu reagirajo tako, da se ustvari formaldehid, nekateri konzervansi vplivajo na živčevje, organe, še celo preprosta citronska kislina, ki ni naravnega izvora, se prideluje iz plesni. A res menite, da je to bolj zdravo kot en čist navaden cukr? Če hočete zdravo živet, potem rajši kupite marmelado brez umetnih konzervansov ali nadomestkov sladkorja - taka pa seveda sladkor kot konzervans vsebuje. Če pa že kupujete take marmelade, jih dajte pa sebi, nikdar otrok s tem ne futrajte. NO, to je seveda moje osebno mnenje.

(odgovor članu jar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Strašne" jedi za dojenčke in otroke
Spet je tukaj noč čarovnic, zato smo pripravili zdrave ideje pošastnega izgleda in dobrega okusa za uvajanje goste hrane...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




REAKCIJA NA CEPLJENJE
nataly33

Ali je imel vaš otrok (dojenček) reakcijo po cepljenju?

DA (38%)

NE (62%)


Število vseh glasov: 169

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!