muki1
|
Dobro jutro. Krasen vikend za nami. Danes je prvi marec, pomlad prihaja, mene razganja že konkretno. Ampak baje bo še nekaj mraz, pa kaj nas briga, a ne? Punci sta malo kašljajoči in smrkavi danes podaljšali očitnice in uživata pri babici. Dajte mi povedat, kako ste s pospravljanjem? Ker moji punci se tako pridno sami igrata. Ju pustim v sobici in razen za posredovanje, ko se spreta ju lahko pustim notri več kot eno uro. Ful se lepo igrata, ampak ko prideš pa v sobo je pa bomba. Vse je po tleh. Od tini mini barbie igračic, do posode, knjig, oblačil.... ma nič ne pospravita. In to dan za dnem kreganje za pospravljanje in to res ni več za gledat. Pa sem jima pol igrač že umaknila, skrila, rekla, da jih dobita nazaj, ko bo soba en teden vsak dan pospravljena, pa nič. Pa potem jima pomagam, pa potem ju spet naderem,....ampak igrata se pa tako, da res celo škatlo obrneta ven in potem na tleh poiščeta tisto, kar rabita, ostalo pa pustita . Pa imamo ful teh Ikeinih zadevc, da imata posortirano: kuhanje, dojenčki, barbike...vse v svojih škatlah...ampak nič jima to ne pomaga.