moci
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati moci, ampak tebe bi jaz res dobesedno 'nažgala po zadnji plati'. kje naj pri tebi sploh začnem: 1.nehaj stokat zaradi diete! ni ti hudega! 2. zamenjaj dohtarja, da dobiš nekoga ki te bo sploh poslušal. Na koncu nosečnosti si in sploh ni res, da ne smeš vzeti nič proti kašlju. Vsak normalen dohtar ti bo napisal nekaj proti kašlju. 3.to da Zoji daješ svečke - aleluja, veliko maj škodljive so zanjo kot lekadol in ostali sirupi...nič manj časa ne držijo in veliko prej primejo, ker se absorbirajo direktno v črevesje... saj bi še nadaljevala...ampak zaenkrat bo dovolj...te moram enkrat ena na ena dobiti v roke, da ti malo 'operem' možgane...aja, to da Zoja noče medu - 'so what', itak je alergik, če se prav spomnim, mogoče še bolje zanjo, kaj pretirano koristnega pa od medu tudi ne bi bilo.... menjava dohtarja v planu, samo bom počakala do poroda, itak ne vem, kam naj grem, sem menjala že po zojinem rojstvu, če se spomniš me je tista nadrla, da sem si fajn lajf zakomplicirala z otrokom, šolo in službo. danes bom šla še enkrat tja, mogoče mi bo zdaj verjela, ko ne rabim bolniške svečke so čisto ok, samo zdaj bi morala dobivat dve, pa eno "izstreli" ven ena sama pa ne zbije dovolj, kadar fajn zakuha in tudi drži manj časa. zoja nima nobenih dokazanih alergij, samo AD je imela.
|