Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ej, punca, sploh ne moreš verjet kako sem jaz vesela za tebe. Po vseh teh težavah, ki si jih imela, si pregurala do danes in verjamem, da boš še kakšna 2 tedna, potem pa boš že cartala.
Samo tolko glej, da boš po rojstvu tudi z aprilčicami čvekala.
Da ne bi slučajno k marčevkam pobegnila.
Tudi jaz sem mnenja, da menjaj ginekologinjo. Ok, zdaj počakaj do konca, pa potem. Še dobro, da so v MB porodnišnici tak fajn.
težki. Jaz sem nazadnje decembra to izvedela. Takrat je bil 460g, do zdaj pa pojma nimam koliko je.

upam da imate boljši dan kot jaz, ker jaz sem (od hanija besede) kot da bi me vlak povozil. spanje katastrofalno, tako kot me je včeraj križ bolel me še v življenju ni, skoraj sem jokala od bolečin. sem pomislila kako bom popadke prenesla če pa me že bolečina v križu tako zdela pa nisem ful občutljiva. ampak tako me je bolelo, nikakor nisem morala ležati, spala nisem skoraj nič.
Amelie
Jaz sem v ponedeljek nastopila 34. teden.
je bila na zadnjem UZ še obrnjena narobe - medenična vstava, zdaj pa imam par dni filing, da se je obrnila, oz. se obrača. tudi križ me je nehal tako bolet kot me je še pred par dnevi.... Upam, da se je res, oz. da se še bo do konca prav obrnila in ne bom imela CR. Eni sicer pravijo, da če se do 34. tedna ne obrne, se potem več ne bo, ker kao nima več prostora. Drugi pa spet pravijo, da je vse možno, da se lahko obrne še tik pred porodom. Naslednji pregled imam 10.3., kjer mi bo naredila UZ, pa da vidimo!
, pa nonstop na wc sedim, ker mi