Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
, Mitja se je odkar je z mano navadil jesti tudi kaj zelenjavnega in kaj drugega kot samo meso in tenstan krompir, na naših praznovanjih pa tudi vedno kaj skuham in vse pojedo. Tudi enolončnice nam grejo. No včasih se pa kdaj tudi kaj sfiži
. Ampak ni mi pa kuhanje tako veselje, da bi zato porabila celo dopoldne tako kot poznam kakšne, ki se med vikendi tako ukvarjajo s kuhanjem, da gredo ven z otroci šele popoldne lahko. Jaz poskušam to hitro, brez kompliciranja,...
; Ana še nekaj sanja v kopalnici. Danes smo pozni.. Moram tole rečt, da se mi je kar smejalo, ko je Sara zagledala marmorni kolač, je zavpila: mami ti si carica! Se je kljub prenažrtosti zaradi pice vrgla nanj. Uf, kako paše.
jaz nič kriva...