3jeMi
|
almera... za nečaka... samo, da bo vse ok... novinarji... no shit, ne mi govort o njih... populis... , da je Lara bolje... zdaj pa še ama-ama pa bo... majsuka... kuhanje... ravno zadnje čase se mi poraja to vprašanje, ali sem ok kuharica ali ne... mah, ne vem... moja mama se mi zdi, da najbolje kuha , za taščo ne vem, še nikoli nisem pri njej jedla, razen flancatov in domačih piškotov... mi je pa dala par nasvetov, ki so bili kar koristni... ... sem ali nisem ok... glede na to, da sem se kuhati začela učit šele, ko sem šla na svoje (moja mati me ni ravno rada v kuhinjo spustila, pa tudi pri pospravljanju je vedno šla pospravljat za mano , no zdaj mi pri kuhanju rada svetuje , ker se zaveda, da je naredila napako, ker me ni učila kuhat), torej se učim še danes, se mi zdi, da mi kar gre... je pa problem, ker moj gospod ni ravno navdušen nad novitetami pri hrani in imam zaradi tega kuhanje včasih vrh glave... meni je pa že bljak stalno kuhat ene in iste stvari, kar bi on rad... ... ... skratka danes bo za kosilo... goveja džupa (Lovro je pred spanjem zmazal 2 krožnika, glavne jedi ni želel), polpeti v omaki in pire krompir... posladek pa kar čokoladni puding... mljask...
|