Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 11:06:23
|
|
|
|
janjja
|
jaz sem šla kakih 5 dni za končano akcijo, ko so mi poslali sporočilo na mail, pogledat kje naj dobim bon in jih sploh ni bilo več objavljenih
|
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 11:14:06
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: janjja jaz sem šla kakih 5 dni za končano akcijo, ko so mi poslali sporočilo na mail, pogledat kje naj dobim bon in jih sploh ni bilo več objavljenih Meni so bon poslali po pošti.
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 11:16:13
|
|
|
|
Kerensa*
|
Mene ni nihče o tem obvestil.
|
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 11:35:32
|
|
|
|
ada2
|
meni so tudi poslali bon domov. sem pa jih dvignila takoj naslednji dan in bile so slastne
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 19:28:23
|
|
|
|
J.L.
|
ali ste bone dobile vse udeleženke ali samo te med prvih par? kattera je pa zmagovalna vrečka?
|
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 19:50:55
|
|
|
|
rija
|
jaz sem dobila celo dva bona vnovčila in bile so res slastne, kot je že ena omenila
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 20:43:13
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? jp
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 20:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
uuuuups
|
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 21:35:54
|
|
|
|
enea
|
če si se prijavila z e-mailom, si dobila obvestilo, kjer je bil link do tistega dela kjer si vpisala svoj naslov, da so ti poslali bone, jaz in moja pupa sva dobile 2 in sem jih šla v torek iskat, in porabila jih bom v teranovem likerju, jeeej še ga bomo pili. Vsi udeleženi so po moje dobili obvestilo in če si se prijavil, si bone tudi dobil
< Sporočilo je popravil enea -- 12.3.2010 21:37:07 >
|
|
|
|
|
RE: Ali ste prevzele 2 kg pomaranč? 12.3.2010 21:54:07
|
|
|
|
Moyca_
|
jaz sem ga dobila 4 sni pred rokom. V spar samo po pomaranče pa nisem imela časa. ****o ej
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
plenicesymbaod plenic za enkratno uporabo uporabljaš?pampers (
58%)

alana (
4%)

muller (
22%)

hofer (
12%)

moltex (
1%)

linostar (
2%)
Število vseh glasov: 120Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!