Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
oziroma danes no ponoči spala od pol devetih pa do 4h. In sicer jo je nekaj šraufalo pa jo je dal moj lepo na trebušček ležat med naju dva in je tako spala k ubita
še nočni obrok oziroma večerni okol 11h je izpustila...je kar spala...ampak k se je pa zbudla je pa bla lakota je kr 140 pojedla, čeprav drugače zjutraj pa dopoldne ne poje toliko...

Smo pa ponoči spali dobro. Prvi alarm ob 1.30., potem pa še ob 4ih. Naspana. Če bi bila Neja taka, ko je bila majhna, se ne bi tako težko odločila še za eno dete.
No, upam, da je nisem prehitro pohvalila. Danes bomo cel dan same doma, ker mož dela. Pa jutri spet, pa čez vikend ima nočne...torej skoraj skoz same.
Ah.... Sem rekla, da si bom avto kupila (zdaj imamo samo enega, ker ga jaz nisem rabila - v službo/vrtec grem peš). Zdaj med porodniško bi lahko pa kam šle, ko je mož v službi.
Ali bi jim pa vsaj med vrsticami povedala, da sem jezna.
!
. Sem bla tako utrujena
...
ki se ponovno goni - HB sva jo včeraj odpeljala na paritev k moji teti... uffff = zdej je tak mir doma...
je rekel da so tu sestre še bolj žleht kot v Ljubljani... kar pa skor ni mogoče
....mislim kako se obnašajo...pa tako mobilni kot smo danes da ne morajo niti sporočit...za kazen drugič jim sploh ne bi nč dala...