Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi majuska... vem sem cel tvoj profil prešnofala kaj, kje, kako, zakaj? rebeca... ok... potem so teli najini "starčki" še posebaj rahločutni moj in materinski dan... zjutraj mu je moj oče rekel, da naj ne pozabi kupit rožice, pa pravi moj, da zakaj, saj danes ne bo videl svoje mame ... no, pa nisem mogla bit tih in rečem, da naj jo kupi v Lovrovem imenu, ker Lovro je sam ne more, a ne... pa on, blentavo, aja zato... joj tile naši tatkoti sem bila pa full presenečena na busu, kolk mularije je bilo z rožicam danes... je pa lepo to videt, ne? glede smrti... jaz sem veliko govorila o naši Deji, tudi doma smo se veliko pogovarjali o tem, pa še zdaj radi rečem kaj na to temo... pa je vedno znova lažje, čeprav pridejo trenutki, ko se zjokaš, ampak s tem ni nič narobe... na koncu prideš do tega, da je že moralo biti tako... naša tamala je bila živahna punca, veliko stvari jo je zanimalo in če bi se prebudila iz kome, bi bila rastlinca, kar pa njej zagotovo ne bi bilo všeč... poiskala sem ji mesto nekje v mojih mislih, srcu in tam je... pa ne me imet za čudno, ampak ji včasih zvečer v postelji tiho kaj zašepetam ... te pa take stvari spremenijo... začneš malo drugače gledat na svet... midva sva še isto leto prenovila stanovanje in se dokočno vselila skupaj, ob koncu leta sem zamenjala službo, ker sem ugotovila, da me dotedanja duši in da ne rabim tega itd.... Vidiš, podobno so imeli pri naših sosedih - to je bila moja prva izkušnja z izgubo. Sosedovo deklico je pri njenih še ne 16-ih zbil avto in je bila en teden v komi. Po dobrem tednu smo jo dokončno izgubili. Njeni so bili čisto sesuti, tudi mene je pošteno vrglo iz tira, ker sva se dobro razumeli ... čez dober mesec bo ravno obletnica, že več kot 20 let je od tega. 3jeMi, meni se ne zdi nič čudno ... kadar mislijo nanje ali sanjamo o njih, to vedo. Na neki drugi ravni, ampak še vedno so okoli nas jaz v takem primeru prižgem svečko, to mi da dober občutek.