Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Upam, da bo vsaj popoldne bolje. Rada bi šla kam z vozičkom. Zdaj je samo 7 stopinj, pa še dežuje. Fuj!
pridna Izabela. Vidiš, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Počasi počasi bo bolje, Iza bo večja, pa ti se boš manj sekirala (še posebej, ko nardita še druzga škorca)
. Vmes sem 2x klicala domov, če je vse ok in ITAK kupila skoraj izključno samo cunje za
.
ampak na srečo se je vse dobro končalo, malčica je še mal šibka, malo se sliši še na pljučkih, drigače pa smo imeli včeraj našo prvo posvetovalnico, vse bp, teža super - dobila je kilo gor kljub bolnici vmes - in zrasla 3,5 cm :) ostaja na mojem mleku, si pa odkar je šla v bolnico črpam, ker se preveč zadiha, če se doji...
da je ful bronhitisov pri
kupila, sebi sem pa eno lopatko sladoleda privoščila. Matr, je fulllllllllllll pasalo.
. Kaj če smo se kje srečale?
se je šel malo potepat,