Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
S presledki že 3 tedne. Bila sem že pri P, dala blato na testiranje, vse ok. Ni alergija, niso bakterije. Pravi, da je najverjetneje zaradi izraščanja kočnikov. Pokakana je tudi 6-7 krat dnevno. Tudi ponoči (seveda jo previjem). Včasih driska, včasih trdo blato. Kožo na ritki ima pa ful rdečo, dobesedno razjedeno.
Tudi če so res krivi zobki, to lahko traja še tedne in tedne, preden vsi 4 kočniki izrastejo. 
), je koža razjedena, požgana - kot bi imela opekline.
)- potem pa sem ji na debelo namazala z Bepantenom in Riboderminom (ker je ribodermin masten, naredi zaščitno folijo), ko je bilo malo bolje sem ji pa začela mazat z Weleda- Ognjičevo kremo (dobiš v Mullerju), ki nam ful pomaga pri koncu ali začetku takega vnetja- res vse sprobano, ampak magičnih zadev ni. Občasno namažem s Sudokremom, ampak se bolj kot ne izogibam zadevam, ki vsebujejo cinkov oksid.