Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

DIANE, mag3, star, lidik in piko555 pa pošiljam enega angelčka, da bo čuval njih in njihove pikice
Držim pesti zate, da se nam pridružiš ta teden.
.
je še upanje.
pogrešam, da sem čist čudna. Sploh ne vem kaj mi je, saj sem se glede na njegov stil službe zdaj že nekako navadila, da je veliko odsoten, ampak tale teden se mi zdi, da se bo pa tako vlekel. Potem pa kakšni kolegici pojamram, pa mi sam rečejo, da kao naj bom vesela, da ga kdaj ni, da imam čas zase. Ampak jaz časa zase sploh ne rabim, meni se zdi da brez njega sploh ne funkcioniram enako. Ne vem no, kot kakšna zacopana najstnica se počutim
.
sva (tudi) takrat, ko je bilo treba, kot že nekaj mesecev. Saj ne vem ali bom zdržala do 27 - upam da bom vsaj do 24. CB bi že moral pokazati - če so znaki bi moral tudi že tes pokazat. Ne verjamem pa, da kakšen test lahko pokaže stanje moji glavi
za vse tiste ki ste že rozike, sem ful vesela vsake, ki ji rata