Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pikica to je zate mišljen....
no tako nogico (zgoraj je koleno) ma Luka k ga je včeri pičilo in sicer nimam pojma kaj k so šli fantje na hrib gledat rally,zdej je dans tak in je huje kot včeri k je mel samo rdeč,zdej ma pa ful zaotečeno in če ga hočem namazat začne kuj jokat da ga boli,kar verjamem ker je res grdo za videt,včeri sem ga z bepanthenom dans pa s kamagelom,pa mal vročine ma,pa zdele mi spi kar je zanj nenormalno kot tudi to da je spal od včeri 20.20 pa do dans zjutri do 7.20,in mi zdele spi že od pol 10 ure
- moj zadnji izpit upam da me nau prijel kak magisterij delat!
zdej smo prišli komaj domov in je dobil antibiotik pa eno močno kremo tko da zdej upamo da bo tole prijel ker če se bo začel pacat bo drek,ker ga je pičila res ena strupena žuželka k je res hudo
ker sva namreč doma v najmanjšem mestu v zasavju, kjer vsi poznajo vse...pa mi ni do tega da bi bla lokalna tarča čvek...
še vedno ti, tudi vsi testi so negativni...sedaj pa ne vem ali bi se naročila h G, al bi še mal počakala, da priteče?