| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 
  
   
 
	 | 
  
        | Stran:   [1]  | 
  
	
	            Uporabnik             |                   |     
	 | 
  
		
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Dober nadev za piščanca   12.5.2010 21:55:26 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  *miska.mcc*
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 jaz ga naredim iz kruha.   pa jajce, zacimbe, drobtine.   naredim pa pacasto "testo". tolko, da ce bi ga zabrisala, se ne bi prijel ob steno. in ful zabasem v piscanca. da skup zbijem.    
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Dober nadev za piščanca   13.5.2010 6:41:21 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Hope2
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Čebulo prepražim na olivnem olju, dodam panceto, česen, odstavim. V posodo narežem kocke kruha, zalijem z mešanico mleka in stepenega jajca, dodam čebulo s panceto, včasih malo petršilja. Zmešam z rokami, kar malo stiskam, da se vse lepo prepoji in da kocke kruha niso tolk vidne in da vse skup rata ena pocasta kepa. Nabašem kuro znotraj in tudi pod kožo po celem predelu prs. Fila nikoli ne razpade, celo una pod kožo ne, ker jo že koža skup drži 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Dober nadev za piščanca   13.5.2010 7:40:12 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Anonimen
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Hvala, punci. Bom naredila bolj pocasto.   
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Dober nadev za piščanca   13.5.2010 11:55:17 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  urška
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 kuhan kus kus zmešaš z narezanim suhim sadjem (marelice, brusnice, slive...) in narezanimi oreščki (mandlji, lešniki, orehi). jaz lahko rečem samo: njami.   
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Dober nadev za piščanca   13.5.2010 13:02:38 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Hope2
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 IZVIRNO SPOROČILO:  urška      kuhan kus kus zmešaš z narezanim suhim sadjem (marelice, brusnice, slive...) in narezanimi oreščki (mandlji, lešniki, orehi). jaz lahko rečem samo: njami.              jaz pa fuj  . Brez zamere, super za še en recept      
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	
    
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Dober nadev za piščanca   13.5.2010 13:29:02 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  2violina
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 Pizza šunko (nasekljano), nariban sir, jajce in kruh (od začimb poper in petršilj) skupaj zmešaš v kompaktno rahlo zmes, po potrebi dodaš malo mleka ali smetane in s tem nadevaš piščanca (tudi pod kožo).    Meni je božansko. 
			
								
			
			 
  _____________________________
  Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans    
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
	 | 
  
	
   
	| 
    
                    
				     
				    
				     
             
           
            
	                 
           
         
	    
        
	
	  
		
		  
			
			  
			  
			  	
			    | 
			 RE: Dober nadev za piščanca   20.5.2010 11:15:40 
				    |   
			   | 
			  		
			  
			 | 
			 
		 
		 | 
	   
	  
	  
		
		   
		  
			  Martinčka
		   
		
		   
		  
		   
		 | 
	  
		
		
		 IZVIRNO SPOROČILO: Hope2      Čebulo prepražim na olivnem olju, dodam panceto, česen, odstavim. V posodo narežem kocke kruha, zalijem z mešanico mleka in stepenega jajca, dodam čebulo s panceto, včasih malo petršilja. Zmešam z rokami, kar malo stiskam, da se vse lepo prepoji in da kocke kruha niso tolk vidne in da vse skup rata ena pocasta kepa. Nabašem kuro znotraj in tudi pod kožo po celem predelu prs. Fila nikoli ne razpade, celo una pod kožo ne, ker jo že koža skup drži           enako plus malo kisle smetane:) 
			
								
			
			
				  	
		  
		  
		  
		 | 
	   
	  
			| 
		  
		 | 
	   
	 
    
	      
    
    
	 | 
  
	
        | Stran:   [1]  | 
					 
                            
					 
					
					
        
	         
	        
					
                
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
		
		
		        
		        
	        
        
                
	
		
		
		
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
  
	
		
		Zadnje s foruma 
	 
	                
	
 
	         
	        
        	
	        
		        
	        
        	
	        
		        
			        
				        
			        
			        
				        
Delo.пеперутка16Kdaj ste po porodu šle nazaj v službo?Po 6 mesecih. (
15%)

Po 12 mesecih. (
60%)

Od 12 do 16. (
10%)

Ne delam. (
15%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!