Andromeda
|
Hello! mojsoncek - hvala za kavo in muffine. Super, da je žurka uspela in ste se uspeli vsi "spravit" v hišo. šema - upam, da je s tavečjo vse ok oz. da se je držala dogovorjene ure in ni zganjala kakih "lumparij" Mi smo bili včeraj cel dan v Litiji, sta imeli od moževega bratranca hčerki krst. Dario je vpil v cerkvi in zapovrh še prav naglas rignil, tako, da je zabaval celo občinstvo, smo pa vmes šli tudi malo ven z njim...V gostilni je bil pa zaspan in siten, potem so pa še vsi rinili v njega in ga hoteli imet v naročju...eni kar ne štekajo, da tako veliki otroci se nočejo crkljati po naročju, sploh pa ne pri nekom, ki ga ne poznajo.Še dobro, da je potem zaspal v vozičku, ko se jez budil, ga je bilo pa povsod dovolj, jaz sem pa samo letala za njim, tako, da sem še danes utrujena od tega Vaši malčki so povečini kar pridni glede hrane, naš je malo izbirčen, kar ima pa rad, pa poje z največjim veseljem in v enromnih količinah. Ima obdobja, ko je vse po spisku (razen sadja) in obdobja, ko si zmišljuje. Jaz mislim, da samo preverja, do kje lahko gre, kar se tega tiče Nič, grem kosilo sfiniširat, danes bomo imeli makaronovo meso.
|