Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
MI je všeč, da te je vsaj pregledal. Mene je to samo tako površinsko (potipala po trebuhu in vprašala če kaj boli, pa s prsti je nekaj po notranjosti pošlatala in to je bilo to). Res se moraš eno leto psihočno uničiti iz meseca v mesec, namesto, da bi vsaj malo pregledala. Ti zdaj vsaj veš na čem si.
Drugače pa pridno za faks delam, junij je tukaj, izpitno obdobje tudi in mi ne preostane drugega. Namen imam narediti 3 izpite (od tega 1 samo vpišem in nekaj dopolnim) junija in 2 julija. Tako da mi za avgust ostaneta 2. Potem pa veselo na diplomo. Aja sem optimist ja 
. vsa žalostna se obrišem spodaj....bilo je bolj rjavo kot rdeče. vstavim si tampon. potem ga grem čez nekaj časa menjat, pa ni bil krvav ali umazan...potem spet ponovim isto pa je tampon bil čist. zdaj pa res ne vem kaj je to. danes pa je 27. dan ciklusa
. Uf, da se ureniči vse - selitev in
všeč nam je. Naredila sem ga za taščo, moja starša in še za naju. Tak da bo vsak dobil glih toliko za razvajanje
držim pesti, da ti uspe na vseh področjih
Mogla bi se
pa ne gre
Držim pesti, da tvoja
hitro gre, da bosta šla v nove boje
grem pod
se seveda malo
z dragim, potem pa
čez kak mesec ali dva, pa boš tako verjetno že prej imela pogodbo v rokah, preden ti bo sploh treba kaj povedat v službi.
Kje se skrivaš?
ostanejo v tebi. tako da ti bodo kar lepo pozitivna mogoče pa vseeno bo
potem pa grem eno
pojest. Na mizi me pa že čakajo
ja včeraj smo pa res kar nekaj načvekale