Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
nič jasno, ampak je kljub letom dobr spedenana, častijo nama še tehničnega pa neke ekstra feltne pa rolo za prtljažnik nama bo zrihtu. JEEEEEEEEEEE, končno bo tale nabava avta mem. Pa še super novica, tašča si je nekje sposodla denar in ker bi za espaca dala več bomo 1600eur lohk takoj vrnil, ostalo bova pa vračala ko se bo nabral ene 500eur, lahko v enem mescu al pa v petih.

sam bojda res drži to moja mami je rekla da se je pri bratu nezevedno oblačla v bolj modre obleke pri meni pa v rdeče ampak je to opazla potem k sem se jst že rodila, ko ji je ena omenla
čist vseeno kaj bo
.
V četrtek zjutraj pa mojedva prideta po Nejca in grejo na vikend mal uživat do petka. Mi bo prav prišlo da bom v miru spakirala.
sam eno vprašanje... a ste že vse dobile dohodnino? jaz namreč nisem dobila še nič...
uničuje...pa mi kr energije primankuje
, se bom probala poboljšat
......šibam gor,dedec spi,na štedilniku pa vrel le še pljunek vode
to sem pa še najbolj vesela