Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Nam je fajn! Pa mali ful napredujejo - no ja, tudi bolj živi so, sam ko gledam tule par primerkov, ki so doma zraven starih staršev ali pa pač doma, je ful razlika!! Otročki ne znajo delit, so plašni, ko je gužva se kr mamic za nogo držijo, ne upajo javno nastopat, ... kaj pa vem. to so samo moja opažanja. Pa kar se bolezni tiče - našadva nista bila skor nič bolna (razen onih tipičnih koze pa to, pa tiste driskalno-bruhalne zadeve, ki so pač ful nalezljive) iz nosa jim pa itak teče celo zimo, pa če so doma al pa v vrtcu... 
. Sem pa jaz vpisala samo za v to enoto, nobene rezervne. Če ne bi dobila, ga pač ne bi dala.
moram pohvalit... Nič se ne pritožujem.
. Zdaj poskušam nekak sanirati, v ponedeljek pa k zravniku, če ne bo boljše. Kr neki, no
.
). Tamali pa je že zelo priden pri odvajanju od pleničk, podnevi je brez, ponoči jih pa še ima. Do dopusta je še cel mesec...
. Zanimivo je tudi, ko otroka pelješ na strokovno ekskurzijo na nudistično plažo v spremstvu v teh zadevah izkušene Ropotuljice