tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Zoja Miša in tejkaz, jaz sem res v vrsti zadnja, ki bi vama stopila na žulj glede varstva otrok. Gre le za to, da bi si jaz zlo želela, da bi mi kdo sam od sebe rekel, da bi mi čuval otroke. Za cel dan jih dam, če je treba. Včasih sem tok zmozgana zvečer, da ne morem več. Včasih delam take stvari z vsemi tremi,d a me vsi debelo gledajo. v Lj v šoping se odpravim z vsemi tremi. Klinc. Kaj pa čm. Kar naprej sam prosit in prosit in prosit za varstvo mi ni. Sam v tem je point, kar sem hotla povedat. Pa so tud moji starši ter tast in tašča čist nori na vse tri. Si pa ne predstavljam prosit taščo in tasta, če bi imela L&Z čez noč Po moje bi mogla en teden prej vedet, da bi se psihično pripravila A veš, mogoče sva zato bolj ostro nastopile, ker se sami slabo počutiva zaradi tega. Mene je cel vikend mal vest dajala, zakaj sem ju sploh dala na počitnice. Saj je dober občutek, ko jih daš in imaš malo mira. Sam jih tako hitro začneš pogrešati, da je neverjetno. Sicer sem naredila nekaj stvari, ki jih sicer ne bi, bilo mi je pa žal, ker sem lep vikend zamudila brez njiju. Tvoja tašča in tast sta torej takšna kor moja dva starša. Kak dan (kot recimo danes) ju imata brez težav, čeprav kar vidim mamo kako laufa s krpo za njima, za čez noč pa ni šans. Pravi da je vzgojila 6 otrok, zdaj mora imeti pa malo miru čez noč Tako se mi spi Celo noč sem z Evo preživela v kopalnici. Nisem vedla a bo bruhala, ali kakala ali kaj bo. Proti jutri je enkrat bolj mehko kakala, potem je bilo pa dobro. Pet čevapčičev za majhen želodček je preveč. Sem že takrat vedla da bo ne bo dobra, pa se mi je smilila, ker si je tako želela še en čevapčič, jaz ji ga pa ne bi dala.