Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
serm imela le 3 dni...in sicer od 4. pa do 7. pa še to je bila bolj švohna
Na torek zjutraj je bilo malo rdeče potem okrog dopoldneva malo več,proti večeru pa vse skupaj skoraj nič.Sreda in četrtek pa samo blagi izcedek...v četrtek proti večeru pa že samo ko sem se obrisala...in konec.Vsega skupaj sem porabila 2 olvejs nočna vložka
,,,Me je pa danes ponoči zbudil takšno krčenje v maternici ,da sem komaj prišla do Wc-ja in nazaj....groza

rahel izcedek, na tamponu majhna pikica, ki se je pojavljala še tri dni roza rdeče barve. Nato pa izcedek rjave barve, sedaj pa kri- ampak vse skupaj zelo malo. Vse skupaj se zdaj vleče 8dan. Omenim, da 11 dni po zadnjem dnevu zadnje menstruacije sem imela rahle bolečine pod popkom. 4dni nazaj in danes sem opravljala test, ki je bil negativen. Po brskanju po forumih sem odkrila, da punce opisujejo podobne težave in pravijo, da bi naj to bil zgodnji SS.
Kako ste? Ima katera roza novičk?
sta vidva prekmurca ali sta tam samo parcelo kupila?
x.7. zvezdan (x.krog)
ALI
PRIČAKUJEMO:
. No saj je tudi nekaj koristnega, sem si ravno nanesla barvo na lase.
.