|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
18.7.2010 23:16:11   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Pa še neki prehlajeni je.Ga bom mogla malo na pregled peljat,že zaradi izpuščajev.user posted image

kake izpuščaje pa ima?

Pa take drobne pikice so se mu naredle,pa se samo širi in srbi ga.Ima pa jih po hrbtu in po trebušču,v bistvu spredaj po celem,razen nog in rok,tam jih nima.

Pa niso vročinski izpuščaji?Maks ima bolj občutljivo kožo,če se ne motim?

Ja,ima.Ne vem,kaj je.Samo vročinski izpuščaji naj ne bi srbeli.Al se motim?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
18.7.2010 23:20:28   
sami0804

Pa še neki prehlajeni je.Ga bom mogla malo na pregled peljat,že zaradi izpuščajev.user posted image

kake izpuščaje pa ima?

Pa take drobne pikice so se mu naredle,pa se samo širi in srbi ga.Ima pa jih po hrbtu in po trebušču,v bistvu spredaj po celem,razen nog in rok,tam jih nima.

Pa niso vročinski izpuščaji?Maks ima bolj občutljivo kožo,če se ne motim?

Ja,ima.Ne vem,kaj je.Samo vročinski izpuščaji naj ne bi srbeli.Al se motim?

Veš kaj,bo vseeno boljše,če se gresta pokazat,boljše preveč kot premalo.Jaz sem Mitja vlačla za vsak dr... k zdravniku,glih zaradi suhe in občutljive kože,pri Sari ni blo takih problemov.

Pa lahko noč,fajn spite user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
18.7.2010 23:22:58   
sami0804
znorela bom danes s tem citiranjem user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
18.7.2010 23:25:24   
sami0804
Jaz tudi bežim user posted image ,mogoče mi bo uspelo še celo kakšno stran v knjigi prebrat,preden padem v komo.

Nočka,babe user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
19.7.2010 7:28:56   
ly117
Jutro! user posted image

Jaz sem že na dozi user posted image ,Luka se pa že veselo igra. Pol paa ga boma v mesto šibnila.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
19.7.2010 8:16:54   
Sacherca
Dobro jutro

Jaz tudi na user posted image Skrat se spi...Vceraj je verjetno bolj pozno zaspal,nekje po deseti uri.
Pridne ste bile zvecer user posted image

SE beremo user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
19.7.2010 8:26:18   
sami0804
Jutro!

Vstali sva se ob pol osmih-midve s Saro,Mitja pa še koj spi user posted image .Noč je bila...ma,ni kaj hvalituser posted image ,se je ob pol dveh zbudila,spila flašo mleka,pol pa ni več zaspala nazaj.Se je premetavala po postelji in jamrala,da jo trebušček boli.
No,zjutraj se je pa zbudila in  se mi metala po celi pojstli tak dolgo,da sem popenila,šla iz spalnice in tresnila vrata za sabo.Dve minuti se je še drla,pol pa prišla iz sobe nasmejana do uh...ko da se ni nič zgodilo...zaj pa sedi pred tv ,gleda risanke in se meni sama s seboj user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
19.7.2010 8:38:22   
Sacherca
Sara user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
19.7.2010 8:40:06   
Sacherca
Moj je ob 7.30 meni govoril,da je jutro pa sva se se malo stistnila in zdaj se se sploh noce zbudit user posted image Ocitno bomo danes preskocili popoldansko spanje,da pride nazaj v normalen ritem.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
19.7.2010 9:19:36   
koala
Jutro!

Samo da dam življenski znak od sebe, ker se mi tak nič ne da!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
19.7.2010 9:28:44   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jutro!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
19.7.2010 12:04:30   
botrca

še ena taka...meni tudi ni za ničuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
19.7.2010 12:28:26   
sami0804

"Sveži parček sedi na klopci v parku.
Temni se, okoli ni žive duše, pa se oglasi fant.
"Ali bi me imela za barabo, če bi ti zdajle vzel nedolžnost?"
"Ne! Imela bi te za čarovnika!"

Po seksu je dekle reklo fantu, ki ga je spoznala neposredno pred
posteljnimi užitki:
"Upam da nimaš AIDSA!"
"Ne. Zakaj me to sprašuješ?"
"Ker ga ne bi želela ponovno dobiti!"

Ali veste, zakaj je urin rumene in sperma bele barve?
Da boste na stara leta vedeli, ali vam je prislo ali uslo!

"Kako lahko ugotoviš, da je bil otrok spočet s pomočjo viagre?"
"Takoj po rojstvu že stoji!"

"Si pred menoj že s kom hodila?"
"Nisem. Vsi so imeli avtomobile."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
19.7.2010 12:38:05   
sami0804
Pride Janezek v drogerijo in že na vratih na ves glas vpije: "Dajte mi škatlo kondomov, dajte mi škatlo kondomov!"Ko je bil na vrsti, mu prodajalka pravi: "Poslušaj, Janezek. Prvič, ne vpij na glas. Drugič, to ni za otroke in tretjič, naj pride ponje očka sam !"Janezek pa nazaj: "Poslušajte, vi. Prvič: v šoli so nas učili, da govorimo jasno in glasno. Drugič, to ni ZA otroke, ampak je PROTI otrokom. In tretjič, to ni za očka, ampak za mamico, ki gre za dva tedna sama na morje !"

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 19.7.2010 12:40:54 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
19.7.2010 13:26:34   
katy83
o, čvekice moje. user posted image

Mi smo ga včeraj fajn lumpali do polnoči, pol pa preden sem vse pospravla je malo trajalo, tak da sem dan bolj na little power. user posted image   Pasalo pa je. Otroci so ob 8-ih zaspali, mi smo pa takrat začeli prav. user posted image

aja, moram vam povedat, da sem danes dobla user posted image . Pa to se mi vedno dogaja oz. se mi je. Vedno, ko sem test delala, sem pol čez 2 - 3 dni že dobla menzo. No, skratka, saj sem vesela, da je, da se mi to malo pošlihta vse skup.

Miceni je zdaj zaspal, tak da bom jaz tud probala zraven njega kako kitico oddremat.
Se kaj zvečer pišemo. Pa kak je zdaj za jutri? Kdo sploh bo ali ne bo? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
19.7.2010 13:28:42   
botrca
Sami0804 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
19.7.2010 13:30:15   
botrca
Bo treba nekaj za jest naredit...bom kar pire naredila, kumarični zos in popekla sv. zrezke v naravni omaki.

Jutri pa ne vem če bom lahko prišla, nisem še 100%. Katera pride sploh?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
19.7.2010 13:34:17   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Bo treba nekaj za jest naredit...bom kar pire naredila, kumarični zos in popekla sv. zrezke v naravni omaki.

Jutri pa ne vem če bom lahko prišla, nisem še 100%. Katera pride sploh?

mnjami, se že oblizujem user posted image user posted image user posted image

za jutri pa še ne vem kaj naj rečem. Zaenkrat sem taka cota, da mi ni niti za razmišljat. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
19.7.2010 13:35:02   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

še ena taka...meni tudi ni za ničuser posted image

pa kaj je to danes? Aja, ponedeljeeeeeeeeeeek je. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
19.7.2010 14:08:15   
arabela*
Ma kaj ste tak lene danes vse?user posted image user posted image

Jaz pa sem dopoldne lutala...,pa naokoli...sedja pa smo se najedli,moj počiva, M počiva, A se igra, jaz pa malo na netu,pa brala bomuser posted image
Potem pa tak gremo ne vem še kam....najverjetneje na ZRAK....pod Pohorje, potem pa se malo povzpnemo pešaki...paše.....user posted image ...kondicija...pa touser posted image

Ly....moj pred septembrom ne gre na trening....v A.....pa še to je čist druga smer in dost bližje...tak da žal...probaj kako drugo varjanto.....boš prej poštimalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
19.7.2010 14:10:29   
arabela*
Jutri mene ne bo...imam opravke čez celo jutro...žaluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
19.7.2010 14:21:53   
Sacherca
No,da vas jaz resim dileme...Bi meni zelo odgovarjalo,ce bi se zmenile za naslednji teden.Bilokateri dan,ajd ponedeljek odstejem,ker pridemo v nedeljo zvecer domov.Ker bi jutri dopoldan midva z malim se vse zrihtala v sopingu in spakirala za nas podaljsan vikend.

Kaj pravite? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
19.7.2010 14:24:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

No,da vas jaz resim dileme...Bi meni zelo odgovarjalo,ce bi se zmenile za naslednji teden.Bilokateri dan,ajd ponedeljek odstejem,ker pridemo v nedeljo zvecer domov.Ker bi jutri dopoldan midva z malim se vse zrihtala v sopingu in spakirala za nas podaljsan vikend.

jaz sem takoj za.....user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
19.7.2010 14:34:40   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tudi jazuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
19.7.2010 14:39:46   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz tudi...user posted image ,moramo it jutri popoldan s Saro spet k zdravniku,pa mi ni glih dišalo dvakrat vozit v MB user posted image .Bomo imele po morju tolko več za zdebatirat user posted image .

Punce,dajte mi povedat eno stvar:namreč zdravila uporabim samo v skrajni sili,ne morem pomagat,taka pač sem.Zadeva je pa taka,da je moje dete slabokrvno,hemoglobina ima 99 in so mi povedali,da morama prit jutri po zdravila.Ker imamo težave s prebavo,me je prav groza teh zdravil,ker več ali manj zapirajo,S.pa je že zdaj na Prorektaluuser posted image .
Sicer sumim,da je ta slabokrvnost bolj prehodnega značaja,ker se je v zadnjem letu hitro zredila in tudi zrastla,s hrano pa ne vem,kak ji naj malo zboljšam hemoglobin,če je pa tak neješča...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?