Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:15:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Sem malo prej prebrala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:18:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Sem malo prej prebrala. jaz tud berem...ravno o duhovih ...samo si grem prej v zg.stanovanje nabasta sladoled...ker kasneje ne bom več upala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:20:12
|
|
|
|
arabela*
|
tiste bolj šolske...če se katera kaj spozna malo bolj kot jaz: na katere fakse se sploh človek z poklicno maturo lahko še vpiše? ...tisto dvoje,kar mene veseli.....žal odpade
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:20:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca No,da vas jaz resim dileme...Bi meni zelo odgovarjalo,ce bi se zmenile za naslednji teden.Bilokateri dan,ajd ponedeljek odstejem,ker pridemo v nedeljo zvecer domov.Ker bi jutri dopoldan midva z malim se vse zrihtala v sopingu in spakirala za nas podaljsan vikend. Kaj pravite? jaz sem takoj za..... tudi jaz Jaz tudi!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:27:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Jaz,jaz Si brala trilogijo od Nore Roberts,tudi o duhovih Jap!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:27:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Jaz,jaz Si brala trilogijo od Nore Roberts,tudi o duhovih ne še
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:28:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Sem malo prej prebrala. celo? je nek link dodala...zdaj berem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:29:03
|
|
|
|
matcar
|
Mene pa spet zob boli.Po....dla bom. Aja,pa šefica me je pohvalila danes in mi rekla,da naj dam malo več energije od sebe. Da drugače pa sem ful pridna,vse v nulo naredim in da rabi take ljudi za delo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:29:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Jaz,jaz Si brala trilogijo od Nore Roberts,tudi o duhovih ne še Ta pisateljica tudi dobre knjige piše.Pod psevdonimom tudi trilerje.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:30:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Sem malo prej prebrala. celo? je nek link dodala...zdaj berem si si nabasala sladoled,da ne boš pol hrupa delala po bajti,ti zna bolj hitro srček utripat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:31:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Sem malo prej prebrala. celo? je nek link dodala...zdaj berem si si nabasala sladoled,da ne boš pol hrupa delala po bajti,ti zna bolj hitro srček utripat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:32:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ta pisateljica tudi dobre knjige piše.Pod psevdonimom tudi trilerje. svetovne Itak!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:33:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zob boli.Po....dla bom. Aja,pa šefica me je pohvalila danes in mi rekla,da naj dam malo več energije od sebe. Da drugače pa sem ful pridna,vse v nulo naredim in da rabi take ljudi za delo. TNX!Upam,da bojo pomagali.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:35:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Sem malo prej prebrala. celo? je nek link dodala...zdaj berem Tisto si šparam za drugič. Berem tri stvari na enkrat, te pa..........
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:36:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zob boli.Po....dla bom. Aja,pa šefica me je pohvalila danes in mi rekla,da naj dam malo več energije od sebe. Da drugače pa sem ful pridna,vse v nulo naredim in da rabi take ljudi za delo. Podpis, podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:36:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Če katera rada o duhovih in podobnih zadevah bere...priporočam na čveku črno magijo... Sem malo prej prebrala. celo? je nek link dodala...zdaj berem si si nabasala sladoled,da ne boš pol hrupa delala po bajti,ti zna bolj hitro srček utripat sem že nazaj...jaaa
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:37:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zob boli.Po....dla bom. Aja,pa šefica me je pohvalila danes in mi rekla,da naj dam malo več energije od sebe. ...ona tebi o energiji
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:40:19
|
|
|
|
petea
|
Saraya, a ni sedaj tako, da se je s poklicno maturo celo lažje vpisati na faks? Zakaj se ne moreš vpisati na željena študija - je že polno ali imajo kakšne pogoje?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:46:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zob boli.Po....dla bom. Aja,pa šefica me je pohvalila danes in mi rekla,da naj dam malo več energije od sebe. ...ona tebi o energiji Ja,veš,stvar je v tem,da ji dam prav in to zato,ker sem zelo nesigurna v samo sebe.Kak ti naj razložim? Nisem se še našla v tem.Saj bo tudi to,samo rabim zgleda malo več časa.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:51:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, a ni sedaj tako, da se je s poklicno maturo celo lažje vpisati na faks? Zakaj se ne moreš vpisati na željena študija - je že polno ali imajo kakšne pogoje? ne..če bi želela it na izredni študij psihologije bi rabila splošno maturo, pa prav tako za pravni faks
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:52:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zob boli.Po....dla bom. Aja,pa šefica me je pohvalila danes in mi rekla,da naj dam malo več energije od sebe. ...ona tebi o energiji Ja,veš,stvar je v tem,da ji dam prav in to zato,ker sem zelo nesigurna v samo sebe.Kak ti naj razložim? Nisem se še našla v tem.Saj bo tudi to,samo rabim zgleda malo več časa. te razumem, kaj hočeš povedat
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?