|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
19.7.2010 22:09:38   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Moj user posted image je pa danes končno bil doma, po 14 dnevih službe.
Preživeli smo ga bolj v miru, koliko se je pač dalo. Bili smo na igrišču, Jan je zopet 2h užival v peskovniku.

Zdaj zvečer sem si pa lase oprala in navila, nohte nalakirala na nogah in rokah, malo se očedila, v miru ko otrok spi. Drugače pa ni kaj novega.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ne da paše?

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
19.7.2010 22:10:24   
katy83

Moj user posted image je pa danes končno bil doma, po 14 dnevih službe. Preživeli smo ga bolj v miru, koliko se je pač dalo. Bili smo na igrišču, Jan je zopet 2h užival v peskovniku.

Zdaj zvečer sem si pa lase oprala in navila, nohte nalakirala na nogah in rokah, malo se očedila, v miru ko otrok spi. Drugače pa ni kaj novega.

user posted image user posted image user posted image  za dobro preživet dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
19.7.2010 22:11:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: petea

Saraya, sem spregledala, ja. Sem zdaj šla brat za nazaj.

Imam tri sirene ob sebi, sporočila pa se kar prehitro vrstijo.

ni panikeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
19.7.2010 22:11:54   
katy83
aja, pa še eno optimistično vprašanjeuser posted image

kaj ma katera nalepke od omv, pa jih ne rabi? user posted image   Jaz imam zdaj 3 kozarce, pa bi rada še enegauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
19.7.2010 22:12:27   
katy83
zadnjih 5 objav: MARIBORČANKE!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
19.7.2010 22:13:15   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

zdaj jaz sem hodla kao kot redna dijakinja na to, menda pa obstaja za odrasle tudi. ! leto hodiš na predavanja, ampak samo na tistih 5 predmetov, ki jih imaš na maturi (jaz sem imela mat, slo, ang, zgo, geo). Na koncu leta delaš z "normalnimi" dijaki maturi in ti je priznana tako kot da bi na gimnazijo hodla.
Full mi je blo fajn, ker smo res celo leto delali samo to kar je treba. Pa potem ko se na faks vpišeš, se ti štejejo ocene 3 in 4.letnika srednje šole in imaš fajn pik zraven (vsaj jaz sem ji imela, ker sem bila odlična obe leti, piflarka user posted image )
Ja, je pa res, da ni fer do gimnazijcev, a jeb..at ga.

hvala za razlagouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
19.7.2010 22:14:01   
botrca

zadnjih 5 objav: MARIBORČANKE!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
19.7.2010 22:14:06   
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
19.7.2010 22:14:40   
botrca

kaj ma katera nalepke od omv, pa jih ne rabi? user posted image   Jaz imam zdaj 3 kozarce, pa bi rada še enegauser posted image

nimam user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
19.7.2010 22:14:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

mateRR smo samovšečne user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
19.7.2010 22:15:22   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

zdaj jaz sem hodla kao kot redna dijakinja na to, menda pa obstaja za odrasle tudi. ! leto hodiš na predavanja, ampak samo na tistih 5 predmetov, ki jih imaš na maturi (jaz sem imela mat, slo, ang, zgo, geo). Na koncu leta delaš z "normalnimi" dijaki maturi in ti je priznana tako kot da bi na gimnazijo hodla.
Full mi je blo fajn, ker smo res celo leto delali samo to kar je treba. Pa potem ko se na faks vpišeš, se ti štejejo ocene 3 in 4.letnika srednje šole in imaš fajn pik zraven (vsaj jaz sem ji imela, ker sem bila odlična obe leti, piflarka user posted image )
Ja, je pa res, da ni fer do gimnazijcev, a jeb..at ga.

hvala za razlagouser posted image

ni kajuser posted image

sem full navdušena nad tem, da razmišljaš o študiju. user posted image user posted image user posted image
Res, carica, imaš dva otroka, pa si tak pridna. Razmišlajanje je dober začetek. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
19.7.2010 22:16:48   
sami0804

dve nalepki se mi valjata pod nogami,če ti kaj pomaga user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.7.2010 22:16:50   
katy83

nimam user posted image

eh, se ni panike
Imajo zdaj foro, da če kupiš neke določene izdelke (zadnjič so imeli neko vodo), da dobiš nalepko. Bom pač šla malo v šoping na omv. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
19.7.2010 22:17:21   
botrca

Preživeli smo ga bolj v miru, koliko se je pač dalo. Bili smo na igrišču, Jan je zopet 2h užival v peskovniku.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ne da paše?

ja tolk da sva se že skregalauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.7.2010 22:17:27   
katy83

dve nalepki se mi valjata pod nogami,če ti kaj pomaga user posted image

ja, veš dauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
19.7.2010 22:17:58   
katy83

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.7.2010 22:18:33   
katy83

mateRR smo samovšečne user posted image user posted image

eh, ne, se ti zdi? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
19.7.2010 22:20:06   
sami0804

[/quote]

to je vse iz ljubezni (reče moj,ko si skočima v lase)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
19.7.2010 22:20:07   
katy83
mojih 15 minut je že zdavnaj mimo, ampak je dragi že pod tušem, pa je reko, da gre kr spat, tak da verjetno še bom podaljšala na kako urco user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
19.7.2010 22:20:50   
katy83

to je vse iz ljubezni (reče moj,ko si skočima v lase)user posted image user posted image user posted image

ja, ja, pa fajn se je pol pobotatuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
19.7.2010 22:21:43   
sami0804

mojih 15 minut je že zdavnaj mimo
, ampak je dragi že pod tušem, pa je reko, da gre kr spat, tak da verjetno še bom podaljšala na kako urco user posted image

kakih 15 minut??? komaj si prišla user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
19.7.2010 22:22:10   
petea
Saraya,
včasih se izkaže, da so kakšni manj poznani študiji celo boljša izbira kot tisti najbolj popularni.

Tako glede zaposlitvenih možnosti kot glede zanimivosti študija.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
19.7.2010 22:22:13   
arabela*

sem full navdušena nad tem, da razmišljaš o študiju. user posted image user posted image user posted image
Res, carica, imaš dva otroka, pa si tak pridna. Razmišlajanje je dober začetek. user posted image

hvala...ma ja malo varjante študiram...itak pa kolk se mi zdi...zavod ne krije visokošolskih izobraževanj,samo višješolske...tam pa tak ne vem...kam bi šlauser posted image ..( če bi šla)..

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
19.7.2010 22:22:44   
katy83

mojih 15 minut je že zdavnaj mimo
, ampak je dragi že pod tušem, pa je reko, da gre kr spat, tak da verjetno še bom podaljšala na kako urco user posted image

kakih 15 minut??? komaj si prišla user posted image user posted image

ja, saj res
sem rekla sploh dober večeruser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
19.7.2010 22:22:56   
Sacherca

nimam user posted image

Mi tudi zbiramo. Dva kozarca imamo,enega pa sem ze razbila user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?