Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:53:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zob boli.Po....dla bom. Aja,pa šefica me je pohvalila danes in mi rekla,da naj dam malo več energije od sebe. ...ona tebi o energiji Ja,veš,stvar je v tem,da ji dam prav in to zato,ker sem zelo nesigurna v samo sebe.Kak ti naj razložim? Nisem se še našla v tem.Saj bo tudi to,samo rabim zgleda malo več časa. te razumem, kaj hočeš povedat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:54:04
|
|
|
|
arabela*
|
merlina poslušam na slušalki
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:54:43
|
|
|
|
matcar
|
Nič,grem proti postli počasi.Je treba zjutraj zgodaj vstat spet. Lepo bodite še naprej in nočko vsem skupaj!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:55:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya merlina poslušam na slušalki
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:55:42
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:55:51
|
|
|
|
katy83
|
čer babike. se vam pridružim za kakih 15 minut, da spijem kapučino, te pa grem počasi ajči bajči. T je danes prvič pojedel (popil) riževo kašico, pa da vidimo. Se je pa full matral ko je jedel, ker sem mu dala cucelj 2. No, jutri bo dobil onega za kašice, da se ne bo revček tak matral. Matcar, ajoj, ti tvoji zobi, no. Marta82 - tudi tebi veliko Saraya - pred 6-imi leti je bilo glede faksov tako, da si se spoklicno maturo lahko vpisal na vse kar ni univerzitetno, torej visokošolski študiji, bilo je sicer par izjem: npr. pedagoška, če si hodil na 3.gimnazijo, pa mislim da na zdravstveno. Ne vem, to nisem ziher. Kaj pa o maturitetnem tečaju si kaj razmišljala? Pa pol nimaš nobenih težav in lahko greš študirat kar hočeš. Pri meni je tak, da sem si mojega študija želela že od 6-ega leta starosti , in me ni nič prepričalo v kaj druga. Če si nekaj želiš, je potem tudi študij lažji. Go for it, girl.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:57:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa spet zob boli.Po....dla bom. Aja,pa šefica me je pohvalila danes in mi rekla,da naj dam malo več energije od sebe. ...ona tebi o energiji Ja,veš,stvar je v tem,da ji dam prav in to zato,ker sem zelo nesigurna v samo sebe.Kak ti naj razložim? Nisem se še našla v tem.Saj bo tudi to,samo rabim zgleda malo več časa. te razumem, kaj hočeš povedat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:58:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Nič,grem proti postli počasi.Je treba zjutraj zgodaj vstat spet. Lepo bodite še naprej in nočko vsem skupaj! nočko. Ej, full si pridna, res.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:58:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pri meni je tak, da sem si mojega študija želela že od 6-ega leta starosti , in me ni nič prepričalo v kaj druga. Če si nekaj želiš, je potem tudi študij lažji. Go for it, girl. kaj že ti študiraš?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:58:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pri meni je tak, da sem si mojega študija želela že od 6-ega leta starosti , in me ni nič prepričalo v kaj druga. Če si nekaj želiš, je potem tudi študij lažji. Go for it, girl. kaj že ti študiraš? razredni pouk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 21:59:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kaj pa o maturitetnem tečaju si kaj razmišljala? kak to zgleda?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:00:01
|
|
|
|
petea
|
Saraya, zakaj se ne moreš vpisati na želeni študij?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:00:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pri meni je tak, da sem si mojega študija želela že od 6-ega leta starosti , in me ni nič prepričalo v kaj druga. Če si nekaj želiš, je potem tudi študij lažji. Go for it, girl. kaj že ti študiraš? razredni pouk aja...točno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:01:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, zakaj se ne moreš vpisati na želeni študij? petea...sem ti napisala.....si spregledala? pogoji so splošna matura
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:01:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 nazaj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:01:53
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:02:22
|
|
|
|
botrca
|
Saraya zakaj ne smeš primotrena?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:03:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya zakaj ne smeš primotrena? alergična....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:04:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya zakaj ne smeš primotrena? alergična.... aja, Jan pa ga pije od 5. meseca zaradi sečil...pa hvala bogu mu ni nič
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:06:43
|
|
|
|
petea
|
Saraya, sem spregledala, ja. Sem zdaj šla brat za nazaj. Imam tri sirene ob sebi, sporočila pa se kar prehitro vrstijo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:07:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Kaj pa o maturitetnem tečaju si kaj razmišljala? kak to zgleda? zdaj jaz sem hodla kao kot redna dijakinja na to, menda pa obstaja za odrasle tudi. ! leto hodiš na predavanja, ampak samo na tistih 5 predmetov, ki jih imaš na maturi (jaz sem imela mat, slo, ang, zgo, geo). Na koncu leta delaš z "normalnimi" dijaki maturi in ti je priznana tako kot da bi na gimnazijo hodla. Full mi je blo fajn, ker smo res celo leto delali samo to kar je treba. Pa potem ko se na faks vpišeš, se ti štejejo ocene 3 in 4.letnika srednje šole in imaš fajn pik zraven (vsaj jaz sem ji imela, ker sem bila odlična obe leti, piflarka ) Ja, je pa res, da ni fer do gimnazijcev, a jeb..at ga.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:07:54
|
|
|
|
botrca
|
Moj je pa danes končno bil doma, po 14 dnevih službe. Preživeli smo ga bolj v miru, koliko se je pač dalo. Bili smo na igrišču, Jan je zopet 2h užival v peskovniku. Zdaj zvečer sem si pa lase oprala in navila, nohte nalakirala na nogah in rokah, malo se očedila, v miru ko otrok spi. Drugače pa ni kaj novega.
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?