Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:23:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Moj je pa danes končno bil doma, po 14 dnevih službe. Preživeli smo ga bolj v miru, koliko se je pač dalo. Bili smo na igrišču, Jan je zopet 2h užival v peskovniku. Zdaj zvečer sem si pa lase oprala in navila, nohte nalakirala na nogah in rokah, malo se očedila, v miru ko otrok spi. Drugače pa ni kaj novega. a ne da paše? ja tolk da sva se že skregala ma kaj te že spet?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:23:59
|
|
|
|
botrca
|
Ma ku... ac pa taka ljubezen. Pobotat se je fajn ampak ne vedno. Brezveze no, ampak ne vem kako dolgo bom še tako zdržala, ker imam počasi vsega pun kufer.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:23:59
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj ma katera nalepke od omv, pa jih ne rabi? Jaz imam zdaj 3 kozarce, pa bi rada še enega nimam eh, se ni panike Imajo zdaj foro, da če kupiš neke določene izdelke (zadnjič so imeli neko vodo), da dobiš nalepko. Bom pač šla malo v šoping na omv. A res? Se nisem zasledila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:24:31
|
|
|
|
ly117
|
Punce fajn čvekajte, jaz grem ajči, bumbajči, bum, bum. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:24:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea včasih se izkaže, da so kakšni manj poznani študiji celo boljša izbira kot tisti najbolj popularni. ma tu na Dobi full propagirajo sedaj to socialno mrežo...pa mi nikak ne sede
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:24:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem full navdušena nad tem, da razmišljaš o študiju. Res, carica, imaš dva otroka, pa si tak pridna. Razmišlajanje je dober začetek. hvala...ma ja malo varjante študiram...itak pa kolk se mi zdi...zavod ne krije visokošolskih izobraževanj,samo višješolske...tam pa tak ne vem...kam bi šla ..( če bi šla).. aja, to pa ne bi vedla kak je.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:24:56
|
|
|
|
arabela*
|
Katy....nimam nalepk))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:26:10
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ma ku... ac pa taka ljubezen. Pobotat se je fajn ampak ne vedno. Brezveze no, ampak ne vem kako dolgo bom še tako zdržala, ker imam počasi vsega pun kufer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:26:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj ma katera nalepke od omv, pa jih ne rabi? Jaz imam zdaj 3 kozarce, pa bi rada še enega nimam Mi tudi zbiramo. Dva kozarca imamo,enega pa sem ze razbila jaz bom raje tiho...ker drugače me bo katy.... ...cel kup sem jih imela in smo jih zmetali stran ...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:26:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj ma katera nalepke od omv, pa jih ne rabi? Jaz imam zdaj 3 kozarce, pa bi rada še enega nimam eh, se ni panike Imajo zdaj foro, da če kupiš neke določene izdelke (zadnjič so imeli neko vodo), da dobiš nalepko. Bom pač šla malo v šoping na omv. A res? Se nisem zasledila jaz sem zadnjič slučajno vidla, na ptujski na omv Sem vzela 2 vodi pa 1 čigume, pa tankala za 20€, pa sem dobla 5 nalepk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:26:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ma ku... ac pa taka ljubezen. Pobotat se je fajn ampak ne vedno. Brezveze no, ampak ne vem kako dolgo bom še tako zdržala, ker imam počasi vsega pun kufer. povej kaj te teži...bomo poskušale pomagat..))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:27:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kaj te že spet? zanj sem slaba mama, otroku nič ne pustim, nič ne dam, nič ne sme...pol mi je pa še rekel da on pa je ok fotr ker vsaj zanj skrbi in služi denar...jaz sem pa drek... ...eh brezveze mi gre kar na jok...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:28:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj ma katera nalepke od omv, pa jih ne rabi? Jaz imam zdaj 3 kozarce, pa bi rada še enega nimam Mi tudi zbiramo. Dva kozarca imamo,enega pa sem ze razbila jaz bom raje tiho...ker drugače me bo katy.... ...cel kup sem jih imela in smo jih zmetali stran ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:29:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kaj te že spet? zanj sem slaba mama, otroku nič ne pustim, nič ne dam, nič ne sme...pol mi je pa še rekel da on pa je ok fotr ker vsaj zanj skrbi in služi denar...jaz sem pa drek... ...eh brezveze mi gre kar na jok... ma ne hecaj..... to ne vem...kak imaš porihtano? to pa je res grdo povedano))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:29:41
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 sem full navdušena nad tem, da razmišljaš o študiju. Res, carica, imaš dva otroka, pa si tak pridna. Razmišlajanje je dober začetek. hvala...ma ja malo varjante študiram...itak pa kolk se mi zdi...zavod ne krije visokošolskih izobraževanj,samo višješolske...tam pa tak ne vem...kam bi šla ..( če bi šla).. Pridna si...zdaj moraš izkoristit trenutek,ko imaš male sive celice spet v polnem pogonu,te pa tudi jaz občudujem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:29:46
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 kaj ma katera nalepke od omv, pa jih ne rabi? Jaz imam zdaj 3 kozarce, pa bi rada še enega nimam eh, se ni panike Imajo zdaj foro, da če kupiš neke določene izdelke (zadnjič so imeli neko vodo), da dobiš nalepko. Bom pač šla malo v šoping na omv. A res? Se nisem zasledila jaz sem zadnjič slučajno vidla, na ptujski na omv Sem vzela 2 vodi pa 1 čigume, pa tankala za 20€, pa sem dobla 5 nalepk Mi smo tudi tam nazadnje tankali.Samo je moj sel placat pa je ekspresen.Zdaj pred morjem bom sla kar jaz notr z njegovo denarnico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:30:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Pridna si...zdaj moraš izkoristit trenutek,ko imaš male sive celice spet v polnem pogonu,te pa tudi jaz občudujem hvala.... ma po eni strani je okej...po drugi sem pa lena za učenje...))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:31:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Mi smo tudi tam nazadnje tankali.Samo je moj sel placat pa je ekspresen.Zdaj pred morjem bom sla kar jaz notr z njegovo denarnico mojemu jih je prodajalka na omv...v LJ fulll dajala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:32:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kaj te že spet? zanj sem slaba mama, otroku nič ne pustim, nič ne dam, nič ne sme...pol mi je pa še rekel da on pa je ok fotr ker vsaj zanj skrbi in služi denar...jaz sem pa drek... ...eh brezveze mi gre kar na jok... ojoj, sploh ne vem kaj ti naj rečem? upam, da vsaj kakšen pomaga.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:32:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kaj te že spet? zanj sem slaba mama, otroku nič ne pustim, nič ne dam, nič ne sme...pol mi je pa še rekel da on pa je ok fotr ker vsaj zanj skrbi in služi denar...jaz sem pa drek... ...eh brezveze mi gre kar na jok... ma ne hecaj..... to ne vem...kak imaš porihtano? to pa je res grdo povedano)) kaj? ja on dela ne, jaz sem pa doma
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:33:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kaj te že spet? zanj sem slaba mama, otroku nič ne pustim, nič ne dam, nič ne sme...pol mi je pa še rekel da on pa je ok fotr ker vsaj zanj skrbi in služi denar...jaz sem pa drek... ...eh brezveze mi gre kar na jok... ma ne hecaj..... to ne vem...kak imaš porihtano? to pa je res grdo povedano)) kaj? ja on dela ne, jaz sem pa doma tole sem mislila.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:34:05
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kaj te že spet? zanj sem slaba mama, otroku nič ne pustim, nič ne dam, nič ne sme...pol mi je pa še rekel da on pa je ok fotr ker vsaj zanj skrbi in služi denar...jaz sem pa drek... ...eh brezveze mi gre kar na jok... Ma tole pa je zdaj se mene malo nakurilo Zanj skrbi financno, vse ostalo pa lezi na tebi! Naj bosta kaksna dva dni sama, pa da vidimo, kaj bo potem rekel o tvoji vlogi. Za malega skrbita skupaj,vsak po svoji plati,ki daje skupaj celoto.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:34:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma kaj te že spet? zanj sem slaba mama, otroku nič ne pustim, nič ne dam, nič ne sme...pol mi je pa še rekel da on pa je ok fotr ker vsaj zanj skrbi in služi denar...jaz sem pa drek... ...eh brezveze mi gre kar na jok... ma ne hecaj..... to ne vem...kak imaš porihtano? to pa je res grdo povedano)) kaj? ja on dela ne, jaz sem pa doma so what? mater me to razkuri. Bogi revčki, morjo delat, me pa samo za otroke skrbimo eh, pa to da sem jaz jezna zdaj, tebi, botrca tak ne pomaga Ne bom raje nič komentirala, ker te full razumem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 22:35:31
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Mi smo tudi tam nazadnje tankali.Samo je moj sel placat pa je ekspresen.Zdaj pred morjem bom sla kar jaz notr z njegovo denarnico to je beseda ja itak moja je ze prazna . Midva imava pac skupne finance,meceva iz ene v drugo denarnico
|
|
|
Dojenje.
Admin
Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?