Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:09:24
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Milomater,kam ste pa zdaj vse poskakale?!? jaz sem še tu tudi jaz, pa čakam, da katera kaj napiše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:10:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Jaz sibam v mizule.Lahko noc lahko noč, tortica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:10:42
|
|
|
|
katy83
|
komar me je pičo v "ahilovo tetivo"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:11:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Milomater,kam ste pa zdaj vse poskakale?!? jaz sem še tu tudi jaz, pa čakam, da katera kaj napiše ti napiši jaz sem si papirje in vso dokumentacijo pripravljala...imam kup opravkov jutri
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:14:38
|
|
|
|
petea
|
Saraya, še fajn vreme bo jutri, ravno prav za po opravkih.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:14:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Milomater,kam ste pa zdaj vse poskakale?!? jaz sem še tu tudi jaz, pa čakam, da katera kaj napiše ti napiši jaz sem si papirje in vso dokumentacijo pripravljala...imam kup opravkov jutri fajn zrihtaj kaj te maš sploh? osebne? še kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:15:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, še fajn vreme bo jutri, ravno prav za po opravkih. ja to pa res. Ne bo tak vroče. danes mi je blo prav fajn.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:17:24
|
|
|
|
katy83
|
aja, Saraya, kaj je z onim avtosedežem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:18:12
|
|
|
|
petea
|
Samo seznam zadnjih objav pa je zadnje minute res zanimivo gledati; kljub temu, da se debate spreminjajo, je na seznamu ves čas zapisana samo tema Mariborčanke, 12. del.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:19:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, še fajn vreme bo jutri, ravno prav za po opravkih. ja to pa res. Ne bo tak vroče. danes mi je blo prav fajn. meni tudi ,sem celo na soncu sedela,ko smo bli na igralih (smo bli na igralih v magdalenskem parku,so prav fajn porihtana
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:20:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Milomater,kam ste pa zdaj vse poskakale?!? jaz sem še tu tudi jaz, pa čakam, da katera kaj napiše ti napiši jaz sem si papirje in vso dokumentacijo pripravljala...imam kup opravkov jutri fajn zrihtaj kaj te maš sploh? osebne? še kaj? ma ja...osebne do konca...na borzo nesem spričevalo, položnice...pa še nek dopis moram pripravit in napisat..))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:21:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, še fajn vreme bo jutri, ravno prav za po opravkih. ja to pa res. Ne bo tak vroče. danes mi je blo prav fajn. meni tudi ,sem celo na soncu sedela,ko smo bli na igralih (smo bli na igralih v magdalenskem parku,so prav fajn porihtana sem zadnjič, no ko sem bla še noseča , šla mimo, pa sem bla prav presenečena kak je porihtano Super je!!! Bi se kr jaz šla guncat na ono gugalnico, ki zgleda kot neka mreža.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:21:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Saraya, kaj je z onim avtosedežem? aja ..skleroza...bom ga slikala jutri)...je pak neka tak tak firma... ...ne vem če ti bo splih všeč
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:22:14
|
|
|
|
petea
|
Uf, dobro, da si me spomnila na položnice ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:22:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Samo seznam zadnjih objav pa je zadnje minute res zanimivo gledati; kljub temu, da se debate spreminjajo, je na seznamu ves čas zapisana samo tema Mariborčanke, 12. del.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:23:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Milomater,kam ste pa zdaj vse poskakale?!? jaz sem še tu tudi jaz, pa čakam, da katera kaj napiše ti napiši jaz sem si papirje in vso dokumentacijo pripravljala...imam kup opravkov jutri fajn zrihtaj kaj te maš sploh? osebne? še kaj? ma ja...osebne do konca...na borzo nesem spričevalo, položnice...pa še nek dopis moram pripravit in napisat..)) joj, to letanje mene vedno tak utrudi. Hvala bogu sem si zdaj za položnice e-bančništvo zrihtala, ker sem vedno čakal kot butec, pa še ziher 5e so mi pobrali vedno, tak da vsaj tega sem rešena. Ostalo pa žal moram tudi jaz letat. aja, punce kak je z vrtci? kaj lahko dam vlogo v 2 vrtcih, če sta v različnih občinah?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:23:34
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, še fajn vreme bo jutri, ravno prav za po opravkih. ja to pa res. Ne bo tak vroče. danes mi je blo prav fajn. meni tudi ,sem celo na soncu sedela,ko smo bli na igralih (smo bli na igralih v magdalenskem parku,so prav fajn porihtana sem zadnjič, no ko sem bla še noseča , šla mimo, pa sem bla prav presenečena kak je porihtano Super je!!! Bi se kr jaz šla guncat na ono gugalnico, ki zgleda kot neka mreža. Ma,moja dva sta enih petdesetkrat šla na ladjo,pa po toboganu dol...škoda,ko pri nas nimamo kaj podobnega ,samo pri nas ta starejši otroci itak vse uničijo in vržejo v prafaktorje
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:24:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Uf, dobro, da si me spomnila na položnice ... ma samo eno sem si nastavila in sicer zavarovanje od avta..približuje pa se ji staninvest
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:24:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, Saraya, kaj je z onim avtosedežem? aja ..skleroza...bom ga slikala jutri)...je pak neka tak tak firma... ...ne vem če ti bo splih všeč glej ti meni sliko pošlji, pa bova videli Saj to bo itak rezervni avtosedež, tak da mi mogoče niti všeč ne rabi bit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:25:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Milomater,kam ste pa zdaj vse poskakale?!? jaz sem še tu tudi jaz, pa čakam, da katera kaj napiše ti napiši jaz sem si papirje in vso dokumentacijo pripravljala...imam kup opravkov jutri fajn zrihtaj kaj te maš sploh? osebne? še kaj? ma ja...osebne do konca...na borzo nesem spričevalo, položnice...pa še nek dopis moram pripravit in napisat..)) joj, to letanje mene vedno tak utrudi. Hvala bogu sem si zdaj za položnice e-bančništvo zrihtala, ker sem vedno čakal kot butec, pa še ziher 5e so mi pobrali vedno, tak da vsaj tega sem rešena. Ostalo pa žal moram tudi jaz letat. aja, punce kak je z vrtci? kaj lahko dam vlogo v 2 vrtcih, če sta v različnih občinah? neee.jaz pa rada urejam to vse.....če le imam čas pojma nimam, žal
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:25:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, še fajn vreme bo jutri, ravno prav za po opravkih. ja to pa res. Ne bo tak vroče. danes mi je blo prav fajn. meni tudi ,sem celo na soncu sedela,ko smo bli na igralih (smo bli na igralih v magdalenskem parku,so prav fajn porihtana sem zadnjič, no ko sem bla še noseča , šla mimo, pa sem bla prav presenečena kak je porihtano Super je!!! Bi se kr jaz šla guncat na ono gugalnico, ki zgleda kot neka mreža. Ma,moja dva sta enih petdesetkrat šla na ladjo,pa po toboganu dol...škoda,ko pri nas nimamo kaj podobnega ,samo pri nas ta starejši otroci itak vse uničijo in vržejo v prafaktorje sem se čudla jaz tudi, da še to tam stoji, ker ponavadi se v magdalenskem parku tud mularija zbira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 19.7.2010 23:26:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 zdaj za položnice e-bančništvo zrihtala imam to doma...samo ne plačujemo nikoli...imam samo za evidenco in pregled
|
Nosečnost.
пеперутка16
Kdaj se ti je začel kazati trebuh? Kdaj so te začeli gledati, kot da si noseča, in te spraševati o nosečnosti?