|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
19.7.2010 23:27:02   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Saraya,
še fajn vreme bo jutri, ravno prav za po opravkih.

ja to pa res. Ne bo tak vroče. danes mi je blo prav fajn. user posted image

meni tudiuser posted image ,sem celo na soncu sedela,ko smo bli na igralih (smo bli na igralih v magdalenskem parku,so prav fajn porihtana user posted image

sem zadnjič, no ko sem bla še nosečauser posted image , šla mimo, pa sem bla prav presenečena kak je porihtanouser posted image  Super je!!!user posted image   Bi se kr jaz šla guncat na ono gugalnico, ki zgleda kot neka mreža. user posted image

Ma,moja dva sta enih petdesetkrat šla na ladjo,pa po toboganu dol...škoda,ko pri nas nimamo kaj podobnegauser posted image ,samo pri nas ta starejši otroci itak vse uničijo in vržejo v prafaktorjeuser posted image

sem se čudla jaz tudi, da še to tam stoji, ker ponavadi se v magdalenskem parku tud mularija zbirauser posted image

hihihi, kak sem to napisala. Kot da sem jaz kaka penzionistka. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
19.7.2010 23:27:35   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

aja, Saraya, kaj je z onim avtosedežem? user posted image

ajauser posted image ..skleroza...bom ga slikala jutri)...je pak neka tak tak firma...user posted image ...ne vem če ti bo splih všeč

glej ti meni sliko pošlji, pa bova videliuser posted image
Saj to bo itak rezervni avtosedež, tak da mi mogoče niti všeč ne rabi bituser posted image

okodoki)

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
19.7.2010 23:28:18   
sami0804

neee.jaz pa rada urejam to vse.....če le imam časuser posted image

Dobra si...jaz pa take zadeve mojemu podturim,če se le dauser posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
19.7.2010 23:28:35   
arabela*

hihihi, kak sem to napisala. Kot da sem jaz kaka penzionistka. user posted image

saj vemo,kaj si hotela povedatuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
19.7.2010 23:28:44   
katy83

aja, punce kak je z vrtci? kaj lahko dam vlogo v 2 vrtcih, če sta v različnih občinah?

verjetno lahko,za šolo je potem večji problem,samo to še maš časuser posted image

user posted image

šolo pa bomo pol že porihtali. Upam, da kr tam kjer bom jaz učila.user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
19.7.2010 23:29:10   
arabela*

Dobra si...jaz pa take zadeve mojemu podturim,če se le dauser posted image user posted image

eh..jaz zravn mojega grem..da ga usmerjam..kam in kakouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
19.7.2010 23:29:35   
sami0804

sem se čudla jaz tudi, da še to tam stoji, ker ponavadi se v magdalenskem parku tud mularija zbirauser posted image

verjetno zato,ker je bolj blizu ceste?!?user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
19.7.2010 23:29:55   
arabela*

šolo pa bomo pol že porihtali. Upam, da kr tam kjer bom jaz učila.user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
19.7.2010 23:29:59   
katy83

saj vemo,kaj si hotela povedatuser posted image user posted image user posted image

glavno da se razumemouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
19.7.2010 23:30:36   
sami0804

aja, punce kak je z vrtci? kaj lahko dam vlogo v 2 vrtcih, če sta v različnih občinah?

verjetno lahko,za šolo je potem večji problem,samo to še maš časuser posted image

user posted image

Aha...protekcija,pa take...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
19.7.2010 23:32:09   
katy83

saj jaz tudi rada oz sem rada dokler nisem imela v nosečnosti letanja prek glave. Vsaki tedn je blo nekaj. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
19.7.2010 23:33:09   
petea
Glede položnic - sem tastu obljubila, da mi nekaj položnic plačam preko spleta, pa cel popoldan in večer delam na računalniku vse drugo ...

Glede vrtca - lahko daš vlog, kolikor hočeš, tudi v isti občini.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
19.7.2010 23:34:12   
katy83

user posted image

Aha...protekcija,pa take...user posted image user posted image user posted image

nema protekcije pri meni. Mislim, da bo moj bogi otrok še bolj nasrkal zaradi tega, ker bom jaz učiteljica. Sem full stroga. Ni mi videt, ampak do zdaj so mi vsi mentorji in vse učiteljice rekle, da vem kaj bi rada in da imam svoja načela, ki se jih držim. user posted image
Moj včasih reče, da boljše, da bo šel T na neko drugo šolo, ker drugače bo nasrkal. user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
19.7.2010 23:34:24   
arabela*
M sem za ponoči namest soka vodo nastavilauser posted image ...me zanima kaka bo reakcija...sigurno v stilu:pa daj mama nehaj!user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
19.7.2010 23:35:08   
sami0804

saj jaz tudi rada oz sem rada dokler nisem imela v nosečnosti letanja prek glave. Vsaki tedn je blo nekaj. user posted image

Edini prostor,kamor grem res,res z užitkom,so knjigarne in knjižnice,tam bi pa lahko bluzila celi dan.Na žalost sem obsedena s knjigami in edina stvar,za katero mi bo žal do konca življenja je,da ne delam v knjižniciuser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
19.7.2010 23:36:04   
katy83

Glede položnic - sem tastu obljubila, da mi nekaj položnic plačam preko spleta, pa cel popoldan in večer delam na računalniku vse drugo ...

Glede vrtca - lahko daš vlog, kolikor hočeš, tudi v isti občini.

res? full fajn! user posted image
Ja, ampak če maš od občine plačan vrtec preko socialne al kak to gre, ti tudi za drugo občino plačajo?
eh, pa tak brezveze, ker bom tak drugo leto službo doblauser posted image , pa se bomo vsi na isti naslov prijavli, pa ne bo komplikacijuser posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
19.7.2010 23:36:39   
arabela*

. Sem full stroga. Ni mi videt,

ne da ti ni videt...ampak deluješ bolj tako odločno))

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
19.7.2010 23:36:42   
katy83

M sem za ponoči namest soka vodo nastavilauser posted image ...me zanima kaka bo reakcija...sigurno v stilu:pa daj mama nehaj!user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
19.7.2010 23:37:27   
petea
sami,
saj še nisi v penziji!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
19.7.2010 23:37:45   
katy83

ljudje mi pravijo, da sem odrezava. user posted image   ja, kaj češ, tudi taki mormo bit.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
19.7.2010 23:37:49   
arabela*

Edini prostor,kamor grem res,res z užitkom,so knjigarne in knjižnice,tam bi pa lahko bluzila celi dan.Na žalost sem obsedena s knjigami in edina stvar,za katero mi bo žal do konca življenja je,da ne delam v knjižniciuser posted image

kaj pa če bi začela delat v tej smeri?user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
19.7.2010 23:37:55   
sami0804

Moja reče to še pri soku...ne vem,kak naj totega mojega malega froca odvadim mleka ponoči...kaki nasvet? Histerično dretje odpade,ker mamo teč...soseda.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
19.7.2010 23:39:15   
arabela*

ljudje mi pravijo, da sem odrezava. user posted image   ja, kaj češ, tudi taki mormo bit.user posted image

ne to...neka svoja načela imaš...in tako je prav))..

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
19.7.2010 23:39:26   
katy83
tak, mojih 15 minut je mimouser posted image user posted image user posted image
grem pod tuš, pa spat počasi.
Pa da vidim, kdaj se bo naš fant zbudo, glede na to, da je jedel kašico. Me prav zanima.

lahko noč punce.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
19.7.2010 23:39:40   
sami0804

sami,
saj še nisi v penziji!

ne nisem,pa v knjižnici je tudi zgleda ne bom dočakalauser posted image user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ljubosumje
binyy

Ali je vaš partner ljubosumen?

pretirano (10%)

bolano (5%)

sploh ni (23%)

malo (63%)

Število vseh glasov: 250

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!