Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 20:51:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa nič posbnega počeli...popoldne je bila A malo pri tašči...sta pecivo pekli....potem smo šli še v tuš...je mleka in soka sfalilo...pa po A...zdaj pa smo jih tak spokali spat...jaz pa spet tu ..ups...sladoled sem pozabla nabavit tak, pa že ni več volje do hujšanja...popuščaš volja je...samo sladoleda ne ...saj grem zdaj k sami....pa pa tačas)))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 20:56:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa nič posbnega počeli...popoldne je bila A malo pri tašči...sta pecivo pekli....potem smo šli še v tuš...je mleka in soka sfalilo...pa po A...zdaj pa smo jih tak spokali spat...jaz pa spet tu ..ups...sladoled sem pozabla nabavit tak, pa že ni več volje do hujšanja...popuščaš volja je...samo sladoleda ne ...saj grem zdaj k sami....pa pa tačas))) res al kaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 20:57:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya.ups...sladoled sem pozabla nabavit Jaz ga mam puno...pridi grem avto skurblat...za 15 sem tam...! si vidla katy,kaj je to volja do hujšanja aha, da bi jaz imela tako voljo do laufanja. Bi mogo nekdo s kakim bonom za Europrak pred mano laufat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:02:32
|
|
|
|
katy83
|
Ma ne, da je Saraya ki res šla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:03:59
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:05:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Ma ne, da je Saraya ki res šla. ja...namesto k sami v škrinjo po paniran sir....se ravnokar cmuri ....majkemi...če druga ni pač to in kruh kcoj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:06:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 se družit z možem... hee...mož je v postelji,ker vstane ćez štiri ure
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:06:52
|
|
|
|
ly117
|
Hvala vsem za in . Ja malo je bil v šoku pol pa se je že igral in veselo nagajal zdaj pa že spi. Iz tiste plave črte se je zdaj spremenila v rdečo buška pa je enaka. Je pa na začetku res grozno zgledalo. Pa še moj se je tak zadr, kot da bi se on vdaro.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:07:36
|
|
|
|
arabela*
|
kati...kaj zaj...boš šla z nama na fitnes...al ne?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:07:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 se družit z možem... hee...mož je v postelji,ker vstane ćez štiri ure no...potem je na pravem mestu...za druženje
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:08:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 no...potem je na pravem mestu...za druženje eh...sem ga dva dni zapored namatrala....mora met malo predaha...revež
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:08:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! nazaj...kak se drži naš junak? Spi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:08:37
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala vsem za in . Ja malo je bil v šoku pol pa se je že igral in veselo nagajal zdaj pa že spi. Iz tiste plave črte se je zdaj spremenila v rdečo buška pa je enaka. Je pa na začetku res grozno zgledalo. Pa še moj se je tak zadr, kot da bi se on vdaro. ehh,moški
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:10:24
|
|
|
|
arabela*
|
grem še Bruna spat spravit......pridem....)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:10:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hvala vsem za in . Ja malo je bil v šoku pol pa se je že igral in veselo nagajal zdaj pa že spi. Iz tiste plave črte se je zdaj spremenila v rdečo buška pa je enaka. Je pa na začetku res grozno zgledalo. Pa še moj se je tak zadr, kot da bi se on vdaro. ehh,moški Pa ja, če se vedno tak zadere. Tak da se mi včasih zdi da se L začne jokat ker se njega vstraši ne pa od bolečin.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:10:48
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kati...kaj zaj...boš šla z nama na fitnes...al ne? kaj sta že zmenjeni fiksno? kolko €? bi šla, ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:10:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ja, če se vedno tak zadere. Tak da se mi včasih zdi da se L začne jokat ker se njega vstraši ne pa od bolečin. potem je tak kot jaz
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:11:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ja, če se vedno tak zadere. Tak da se mi včasih zdi da se L začne jokat ker se njega vstraši ne pa od bolečin. potem je tak kot jaz
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:13:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) Bruno? who de f... is Bruno? Pa jaz res nič ne vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:13:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa ja, če se vedno tak zadere. Tak da se mi včasih zdi da se L začne jokat ker se njega vstraši ne pa od bolečin. potem je tak kot jaz jap, to še bo zanimivo pri nas.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
ImepetruskaKatarina, Klementina ali Kristina?Katarina (
65%)

Klementina (
14%)

Kristina (
21%)
Število vseh glasov: 43Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!