Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:14:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) ??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:15:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kati...kaj zaj...boš šla z nama na fitnes...al ne? kaj sta že zmenjeni fiksno? kolko €? bi šla, ja. nisva se še....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:17:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) Bruno? who de f... is Bruno? Pa jaz res nič ne vem. pupa....sta jo včeraj od ene sosede pri babici dobile..in ima okol roke še ime in priimek,pa datum rojstva...kot pravi dojenček...in sedja ga vsak večer zavijem v koco,mu flašo dam in spokam spat( Bruno Kmetec) ...mat...me zaposlijo v tej naši familiji
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:18:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) Bruno? who de f... is Bruno? Pa jaz res nič ne vem. Mogoče si je Saraya kakega duheca nabavla iiiiiiii, pa še ime mu je dala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:18:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) Bruno? who de f... is Bruno? Pa jaz res nič ne vem. pupa....sta jo včeraj od ene sosede pri babici dobile..in ima okol roke še ime in priimek,pa datum rojstva...kot pravi dojenček...in sedja ga vsak večer zavijem v koco,mu flašo dam in spokam spat( Bruno Kmetec) ...mat...me zaposlijo v tej naši familiji
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:18:24
|
|
|
|
arabela*
|
grem moj zažgani sir jest...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:18:40
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) Bruno? who de f... is Bruno? Pa jaz res nič ne vem. pupa....sta jo včeraj od ene sosede pri babici dobile..in ima okol roke še ime in priimek,pa datum rojstva...kot pravi dojenček...in sedja ga vsak večer zavijem v koco,mu flašo dam in spokam spat( Bruno Kmetec) ...mat...me zaposlijo v tej naši familiji
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:18:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem moj zažgani sir jest... Dober tek.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:19:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) Bruno? who de f... is Bruno? Pa jaz res nič ne vem. pupa....sta jo včeraj od ene sosede pri babici dobile..in ima okol roke še ime in priimek,pa datum rojstva...kot pravi dojenček...in sedja ga vsak večer zavijem v koco,mu flašo dam in spokam spat( Bruno Kmetec) ...mat...me zaposlijo v tej naši familiji ampak vsaj vstajat mi ni treba ponoči zarad njega...lepo spi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:19:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem moj zažgani sir jest... Dober tek. hvala...tekne
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:19:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem moj zažgani sir jest... jaz pa še pašto od kosila. Tolko o hujšanju. Da ne govorim kaj sem včeraj jedla za večerjo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:19:47
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) Bruno? who de f... is Bruno? Pa jaz res nič ne vem. pupa....sta jo včeraj od ene sosede pri babici dobile..in ima okol roke še ime in priimek,pa datum rojstva...kot pravi dojenček...in sedja ga vsak večer zavijem v koco,mu flašo dam in spokam spat( Bruno Kmetec) ...mat...me zaposlijo v tej naši familiji No,ko smo že pri dojenčkih,kak pa je kaj s tvojimi slabostmi...a pohan sir ti odgovarja?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:21:25
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) Bruno? who de f... is Bruno? Pa jaz res nič ne vem. pupa....sta jo včeraj od ene sosede pri babici dobile..in ima okol roke še ime in priimek,pa datum rojstva...kot pravi dojenček...in sedja ga vsak večer zavijem v koco,mu flašo dam in spokam spat( Bruno Kmetec) ...mat...me zaposlijo v tej naši familiji ampak vsaj vstajat mi ni treba ponoči zarad njega...lepo spi ja zdaj, ko je še mali, boš pol vidla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:22:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem še Bruna spat spravit......pridem....) Bruno? who de f... is Bruno? Pa jaz res nič ne vem. pupa....sta jo včeraj od ene sosede pri babici dobile..in ima okol roke še ime in priimek,pa datum rojstva...kot pravi dojenček...in sedja ga vsak večer zavijem v koco,mu flašo dam in spokam spat( Bruno Kmetec) ...mat...me zaposlijo v tej naši familiji No,ko smo že pri dojenčkih,kak pa je kaj s tvojimi slabostmi...a pohan sir ti odgovarja? čuj ti sem popoldne en radler spila in je pikico boljše ...sedaj...prej pa je bilo zelo bogo...bomo vidli,kaj bo,ko pojem ( meni odgovarja,samo kak bo mojemu želodcu?)
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:23:18
|
|
|
|
ly117
|
Pod tuš. Pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:23:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ampak vsaj vstajat mi ni treba ponoči zarad njega...lepo spi ja zdaj, ko je še mali, boš pol vidla će pa je tri leta že star....23.1.2007...je rojen
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:24:32
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čuj ti sem popoldne en radler spila in je pikico boljše ...sedaj...prej pa je bilo zelo bogo...bomo vidli,kaj bo,ko pojem ( meni odgovarja,samo kak bo mojemu želodcu?) pa se ne bi alkohola vzdržala dokler...saj veš...ne vidiš kak je na stvari.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:27:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 TRI LETA,pa še vedno na flaši.kaj se pol jaz sekiram?? prazni
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:27:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čuj ti sem popoldne en radler spila in je pikico boljše ...sedaj...prej pa je bilo zelo bogo...bomo vidli,kaj bo,ko pojem ( meni odgovarja,samo kak bo mojemu želodcu?) pa se ne bi alkohola vzdržala dokler...saj veš...ne vidiš kak je na stvari. ma ne nori
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:27:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya će pa je tri leta že star....23.1.2007...je rojen TRI LETA,pa še vedno na flaši.kaj se pol jaz sekiram??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:28:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čuj ti sem popoldne en radler spila in je pikico boljše ...sedaj...prej pa je bilo zelo bogo...bomo vidli,kaj bo,ko pojem ( meni odgovarja,samo kak bo mojemu želodcu?) pa se ne bi alkohola vzdržala dokler...saj veš...ne vidiš kak je na stvari. ma ne nori
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 21.7.2010 21:29:29
|
|
|
|
katy83
|
kaj zdaj v petek, se vidimo?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Vrtec Radlje ob DraviMamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (
48%)

Sem zadovoljna. (
28%)

Je kar v redu, vend (
24%)
Število vseh glasov: 29Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!