girl79
|
čao mamice , Evo mene, po dolgem času sem se naspala Nežka se je namreč najmanj zadnje 2 tedna konstantno zbujala okrog enih zjutraj in nato ob štirih, no včasih je imela pa še kakšne vmesne "postanke" .... No včeraj je pa spala v kosu od 21.30 do štirih zjutraj....je bilo prav fajn spat neprekinjeno do štirih Samo zdaj pa spet ne vem a je to zato, ker sem jo prvič dala ponoči spat na trebušček (sicer tudi čez dan kar rada spi na trebuščku), ali je bilo to zato ker je bilo manj vroče ponoči, no ali pa je bilo zgolj slučajno.... vsekakor upam da se bo to pogosteje dogajalo zdaj Sicer sva šli pa včeraj zvečer na sprehod še z eno kolegico, ter njenim partnerjem in hčerko....in je Neža cel čas tako sumničavo gledala okrog iz vozička njega, smo se zafrkavali da ima tak pogled kot da dela pri FBI sicer je pa končno uživala v vozičku, ker sem ji dala naslon malo bolj gor, pa strehica je bila lahko dol, ker je bilo oblačno in je končno lahko full ven videla iz vozička....ja očitno je že zelo naveličana samo mojo faco gledat .... No naju je pa ravno ene 300 m pred blokom dež dobil, tako da sem bila jaz čisto premočena, no za dete smo pa seveda poskrbeli, smo ji dali strehico od vozička čez, pa še dežniček odprli pa je bila skoraj čisto suha.... Je pa naša Nežka tudi kar zahtevna, kar se animacije tiče, tako da bolj malo sama zdrži in jo je treba veliko animirat....ponavadi sva na kavču, pa jaz delam face, pa se ji smejem pa žgečkam jo, pa z igračkami se igrava, no danes sem pa pogruntala še eno varianto....pa še fajn je ker jaz malo telovadim zraven in sicer ležim na hrbtu, noge pa imam pokrčene tako da se kolena skoraj dotikajo prsi, nato pa si na noge (torej od kolen do gležnjev) položim Nežko in potem malo premikam noge levo desno, pa gor dol, pa pogovarjava se zraven, no seveda jo je fajn še z rokami zraven držat, ampak ji je bilo full všeč danes Uživajte še naprej
|