Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:33:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pazite kaj pišete, moj otrok nas kontrolira
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:33:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dajte mi nekaj povedat: se te izredne socialne pomoči dajo na CSD ali na občini?Se mi zdi,da sem nekje zasledila,da lahko zaprosiš za to pomoč tudi na občini (govorim o enkratnem znesku). ne vem..mislim pa da na csd
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:34:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dajte mi nekaj povedat: se te izredne socialne pomoči dajo na CSD ali na občini?Se mi zdi,da sem nekje zasledila,da lahko zaprosiš za to pomoč tudi na občini (govorim o enkratnem znesku). Kolko jaz vem samo na CSD.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:34:46
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Babika stara 9mesecev . ojoj....boškek pa to jih baje fulll srbi,ne? Moj jih ni imel veliko,imam na FB eno sliko,pa se je kar cohal,ene 3 si je fajn spraskal vec k sreci ne. Srbi,nerazpolozen otrok....Jaz sem ga trikrat na dan tusirala, nic mazala z nobeno mavzo, pa obkladke z donatom mu devala gor. Ampak za nasega bi rekla,da ni bil boscek,proti temu kaj sem pri enmu fantku pri zdravniku videla.Smo imeli isti dan pregled,koza pri koza.Toliko kot jih je on imel smao na glavi,jih je moj skrat imel po celem telesu...Tisti je tudi bil star tam nekje 1 leto, ni se hodil sam,z mamico,ce ga je drzala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:35:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya orhideja3....velkom kaj, kje, kdo??? Član od 6.7, nobene objave pa na veliko nas tule spremlja...Mogoce pa kaksna cvetka amrjetka ti pa si pravi detektiv
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:37:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lačna sem ko cucek....čakam da a zaspi,potem pa navalinarode na nevemšekaj Kaj a test si ze naredila ??? ne...slabosti že dva dni ni bilo mogoče je obdobje slabosti že mimo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:37:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Moj jih ni imel veliko,imam na FB eno sliko,pa se je kar cohal,ene 3 si je fajn spraskal vec k sreci ne. Srbi,nerazpolozen otrok....Jaz sem ga trikrat na dan tusirala, nic mazala z nobeno mavzo, pa obkladke z donatom mu devala gor. Ampak za nasega bi rekla,da ni bil boscek,proti temu kaj sem pri enmu fantku pri zdravniku videla.Smo imeli isti dan pregled,koza pri koza.Toliko kot jih je on imel smao na glavi,jih je moj skrat imel po celem telesu...Tisti je tudi bil star tam nekje 1 leto, ni se hodil sam,z mamico,ce ga je drzala.. hudo....lažje jih baje prebolijo mlajši,samo se mi vseeno zdi,da je za otroka lažje če je malo starejši
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:37:40
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya orhideja3....velkom kaj, kje, kdo??? Član od 6.7, nobene objave pa na veliko nas tule spremlja...Mogoce pa kaksna cvetka amrjetka ti pa si pravi detektiv mogoče se je pa cvetka matcar reinkarnirala v drugo rožico
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:37:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Lačna sem ko cucek....čakam da a zaspi,potem pa navalinarode na nevemšekaj Kaj a test si ze naredila ??? ne...slabosti že dva dni ni bilo mogoče je obdobje slabosti že mimo ma idi se solit
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:38:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 mogoče se je pa cvetka matcar reinkarnirala v drugo rožico crkujem od smeha
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:39:23
|
|
|
|
arabela*
|
odločitev padla.......jedla bom ocvrt sir...pa rdečo peso....grem pripravit..in se kasneje vrnem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:39:32
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Dajte mi nekaj povedat: se te izredne socialne pomoči dajo na CSD ali na občini?Se mi zdi,da sem nekje zasledila,da lahko zaprosiš za to pomoč tudi na občini (govorim o enkratnem znesku). Nekatere obcine imajo tudi to moznost. Eno je na CSD plus to,da lahko tudi na obcini zaprosis. Daj mi na zs povej katera obcina si pa ti izguglam odgovor
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:42:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya odločitev padla.......jedla bom ocvrt sir...pa rdečo peso....grem pripravit..in se kasneje vrnem dober tek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:45:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya odločitev padla.......jedla bom ocvrt sir...pa rdečo peso....grem pripravit..in se kasneje vrnem dober tek Podpis.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:47:09
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya odločitev padla.......jedla bom ocvrt sir...pa rdečo peso....grem pripravit..in se kasneje vrnem dober tek Podpis. tudi moj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:51:01
|
|
|
|
arabela*
|
hvala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 21:58:37
|
|
|
|
katy83
|
nič, T je poln energije očitno, ga grem spat spravit, pol pa grem jaz tudi. Nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 22:02:32
|
|
|
|
ly117
|
Nočko katy.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 22:03:45
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Vem,da ste se pogovarjale o tem kaj katera bere. Hitro, mi predlagajte kaksno dobro kriminalko,prosim Najbolj vrače zadnje čase James Patterson in primeri detektiva Alexa Crossa (naslovi knjig so različni ) Pa dober večer želim... Aha,ocitno so res to vroce knjige za poletje.Komaj nasla nekaj kar ni sposojenega in rezervirala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 22:03:59
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, T je poln energije očitno, ga grem spat spravit, pol pa grem jaz tudi. Nočka Nocka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 22:08:06
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 22:09:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer Nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 22:14:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar ...sem namreč bla divja kot ris.So me v Tuš-u orng razkurli. kaj pa je bilo to mene tudi zanima mene tudi,mene tudi Pa šla sem samo po bombonjero za svaka za darilo,ker sem prej pozabla kupit,pa stojim na blagajni z enim samim izdelkom skoraj pol ure-vrsta duga ko pondelek,nakar reče blagajničarka,da je rač crkno in naj gremo na drugo blagajno.Pa te grem,pa se k drugi kasi postavim,pa se neka 2 starca začneta kr prerivat,pa polno košaro,pa sem se razkurla,kaj se rivata,če že en lep cajt stojim v vrsti pred njima,te pa se še bunita na koncu,pa še slovenca nista bla.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 22:15:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Katy..matcar...jutri..kdaj..? Mi je vseeno,ker sem tak fraj.Kak bota rekle.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 25.7.2010 22:15:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar ...sem namreč bla divja kot ris.So me v Tuš-u orng razkurli. kaj pa je bilo to mene tudi zanima mene tudi,mene tudi Pa šla sem samo po bombonjero za svaka za darilo,ker sem prej pozabla kupit,pa stojim na blagajni z enim samim izdelkom skoraj pol ure-vrsta duga ko pondelek,nakar reče blagajničarka,da je rač crkno in naj gremo na drugo blagajno.Pa te grem,pa se k drugi kasi postavim,pa se neka 2 starca začneta kr prerivat,pa polno košaro,pa sem se razkurla,kaj se rivata,če že en lep cajt stojim v vrsti pred njima,te pa se še bunita na koncu,pa še slovenca nista bla.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?