Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

komi čakam d bom lahk rit namakala pa letos mi je moj kupu novo blazino, ijoj sm vesela.
ta vikend bom pa tud več al man sama s tamalo (yesss!
aja, morm vs uprašat tiste k ne dojite več (js sm tud pred kratkim nehala), a so se vam kej prsi zmanjšale?? Mislm kr pr men je obup ne...nosm take modrčke k so ko push up sm d ni nobenga polnila za večje joške notr, ampak d nardi obliko zizam pa s kostjo mora bit itak. No in js mam zdj problem k ne vem kje naj dobim košarco E?
moja spije tut 240ml čaja na dan.. a mislte da je lačna?... zvečer sem ji dodatek ponudla pa ga ni hotla ona bi čaj...pa tut če ji zizo ponudim se dere pa ne vem a zaradi tega k ni nč notr al kaj? dans je končno podnevi mal zaspala ker ponavad čez dan spi le po 2-3 ure pa še to ne v enem kosu...danes je bolš že od 2eh spi...mogoče je bla taka zarad vročine..pa bo zdaj bolš...upam....pokakani smo tut 4x na dan
komej, ampak res KOMEJ čakam.
js upam d se vam bom lahk tud z morja kej oglasla, če bomo mel net, če ne pa itak veste kje use bom in d me ne pol doug ne tuki...joj, vs bom kr pogrešala...
pol pa u meževo...