Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Ma baje bojo neki popravlal, ker je pošrek al kaj
  Ma baje bojo neki popravlal, ker je pošrek al kaj Mislim, LOL, ko da je važn če je cesta tistih par centimetrov pošrek?! Jst k hodim sploh ne opazim... ma... krneki...
  Mislim, LOL, ko da je važn če je cesta tistih par centimetrov pošrek?! Jst k hodim sploh ne opazim... ma... krneki...  

verjetn od pizze...dans sem okej je pa tamala sitna mala ritka
  verjetn od pizze...dans sem okej je pa tamala sitna mala ritka upam da bo noč mirna...aja pa še to kak trot sem jest
 upam da bo noč mirna...aja pa še to kak trot sem jest 

No, če je to to, pa ne verjamem da so zaprli, sem bla še pred dvem dnevim tam zraven v ZOO trgovini, pa so meli polno teraso gostov... razn če je kak drug lastnik spet... ti so se pa itak neki menjaval k gate
  No, če je to to, pa ne verjamem da so zaprli, sem bla še pred dvem dnevim tam zraven v ZOO trgovini, pa so meli polno teraso gostov... razn če je kak drug lastnik spet... ti so se pa itak neki menjaval k gate  
   Pa glih k sma midva lepo objeta zaspala (z
    Pa glih k sma midva lepo objeta zaspala (z  

In sma bla oba pol še neki časa čist blesava videt.
    In sma bla oba pol še neki časa čist blesava videt.