Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

komi čakam d bom lahk rit namakala pa letos mi je moj kupu novo blazino, ijoj sm vesela.
  komi čakam d bom lahk rit namakala pa letos mi je moj kupu novo blazino, ijoj sm vesela. ta vikend bom pa tud več al man sama s tamalo (yesss!
  ta vikend bom pa tud več al man sama s tamalo (yesss! 

aja, morm vs uprašat tiste k ne dojite več (js sm tud pred kratkim nehala), a so se vam kej prsi zmanjšale?? Mislm kr pr men je obup ne...nosm take modrčke k so ko push up sm d ni nobenga polnila za večje joške notr, ampak d nardi obliko zizam pa s kostjo mora bit itak. No in js mam zdj problem k ne vem kje naj dobim košarco E?
  aja, morm vs uprašat tiste k ne dojite več (js sm tud pred kratkim nehala), a so se vam kej prsi zmanjšale?? Mislm kr pr men je obup ne...nosm take modrčke k so ko push up sm d ni nobenga polnila za večje joške notr, ampak d nardi obliko zizam pa s kostjo mora bit itak. No in js mam zdj problem k ne vem kje naj dobim košarco E? 
   moja spije tut 240ml čaja na dan.. a  mislte da je lačna?...  zvečer sem ji  dodatek ponudla pa ga ni hotla ona bi čaj...pa tut če ji zizo ponudim se dere pa ne vem a zaradi tega k ni nč notr al kaj? dans je končno podnevi mal zaspala ker ponavad čez dan spi le po 2-3 ure pa še to ne v enem kosu...danes je bolš že od 2eh spi...mogoče je bla taka zarad vročine..pa bo zdaj bolš...upam....pokakani smo tut 4x na dan
  moja spije tut 240ml čaja na dan.. a  mislte da je lačna?...  zvečer sem ji  dodatek ponudla pa ga ni hotla ona bi čaj...pa tut če ji zizo ponudim se dere pa ne vem a zaradi tega k ni nč notr al kaj? dans je končno podnevi mal zaspala ker ponavad čez dan spi le po 2-3 ure pa še to ne v enem kosu...danes je bolš že od 2eh spi...mogoče je bla taka zarad vročine..pa bo zdaj bolš...upam....pokakani smo tut 4x na dan  komej, ampak res KOMEJ čakam.
  komej, ampak res KOMEJ čakam. 

js upam d se vam bom lahk tud z morja kej oglasla, če bomo mel net, če ne pa itak veste kje use bom in d me ne pol doug ne tuki...joj, vs bom kr pogrešala...
  js upam d se vam bom lahk tud z morja kej oglasla, če bomo mel net, če ne pa itak veste kje use bom in d me ne pol doug ne tuki...joj, vs bom kr pogrešala... pol pa u meževo...
    pol pa u meževo...