|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
3.8.2010 20:35:39   
jona klara
S*- Čakam novičke, kako je bilo?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.8.2010 20:41:15   
Teta M
S*: vse že nestrpno čakamo tvojih novičk...

Ko smo že pri 3D UZ, moja prijateljica je šla včeraj v Ljubljani na 3D UZ in mi poslala danes na mail filmčke oz.slikice njene princeske in ne morem verjeti kako je podobna njeni prvorojenki. Njena prva hčera je bila ista...user posted image  Komaj čakam tudi jaz to, še prej pa morfologija....

Neposredna povezava do sporočila: 1152
4.8.2010 8:22:47   
Urshy78
user posted image

pa dobro jutro user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
4.8.2010 9:12:32   
jona klara
jutro!

Urshy hvala za zajtrk.Jaz sem slabo spala, me spet tiščiv žlički, bom morala zmanjšati oz. skrčiti prahranskom paleto, papa sladko, solate, joj kaj pa sadje?sploh ne vem več kaj naj jemmuser posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
4.8.2010 9:48:54   
Urshy78
jonči, jej tisto kar ti paše, večkrat pa po malem..

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1155
4.8.2010 10:07:34   
Teta M
Ojla!

Urshy78: oooo..hvala za zajtrk, sem imela ravno takega kot je v krožniku.... user posted image
Jona: se strinjam z urshy kar se tiče tvoje prehrane, pač raje večkrat pa po malo,kot pa se fajn nabunkat v enem šusu,pa po moje ne prepozno zvečer jesti..mene tudi tako tišči,kadar jem prepozno zvečer..

A bi se kaj drug teden dobile Jona, Mojškra, Urshy78, Špica84 in seveda še katera druga ,kaj pravite?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
4.8.2010 10:12:10   
jona klara
urshy- včeraj sem ti poslala en zs, ko boš utegnila, saj samo eno vprašanje je..

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
4.8.2010 10:14:59   
Petyyyy
Dobro jutro user posted image

zajtrk mnjam, voham čvek naslednji teden?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1158
4.8.2010 10:15:33   
Urshy78
jona, sem ti že odgovorila kakšno urco nazaj...a si dobila??

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1159
4.8.2010 10:19:19   
Urshy78
TetaM, jaz imam drug teden kar pestro, 3x na teden MŠ, enkrat na teden telovadba, pa še pregled za oči..bi se pa potrudila da bi prišla, ampak dlje kot do pol šestih ne bom mogla bit..pa v petek pri meni odpade.
jaz sem za,  tako da kar povejte kako ste ve kaj s časom, pa se dogovorimo en dan user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
4.8.2010 10:57:13   
špica84

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

sreda-11.8
Teta m-morfologija
Jona klara-morfologija

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled
cukica - pregled

sreda, 18.08.
S* - pregled

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
torek,31.8
mojškra-pregled

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (LJ)
Lina 10 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil špica84 -- 4.8.2010 11:09:18 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
4.8.2010 10:57:51   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

nisem dobila, ne vem mogoče nagaja kaj na RR

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
4.8.2010 11:01:02   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

nisem dobila, ne vem mogoče nagaja kaj na RR

sem ti še enkrat poslala, si dobila??

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1163
4.8.2010 11:04:46   
špica84
Kar se pa tiče čveka je pa meni čisto vseeno,ko se boste zmenile.DRug teden bom verjetno načeloma v Ljubljani,če me ne bo pregnalo ropotanje v sosednjem stanovanje,ki ga renovirajo.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
4.8.2010 11:10:50   
Urshy78
S*, kje se skrivaš? mene ful firbec matra, kako je bilo včeraj na UZ user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
4.8.2010 11:57:56   
jona klara
urshy- dobila, hvala!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
4.8.2010 13:29:30   
lina10
Punce zopet se vam javljam, smo bili na morju bilo je odlično razen mojih slabosti po vsaki hrani .
Imela sem pregled 26.7. in so mi ugotovili user posted image user posted image  in oba sta že imela utrip,čeprav je bil eden malo manjši,pravijo da je to normalno ,naslednji pregled pa imam 11.8.,
Drugače pa sem iz Ljubljane in doma imam že eno nagajivko 2,5 let staro.Tako če to uspe bomo imeli polne roke dela ,saj je vseeno samo da bodo zravi in da bo vse potekalo kot more.
lp vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1167
4.8.2010 14:20:15   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: lina10

Imela sem pregled 26.7. in so mi ugotovili user posted image user posted image  in oba sta že imela utrip,čeprav je bil eden malo manjši,pravijo da je to normalno ,naslednji pregled pa imam 11.8.,
Drugače pa sem iz Ljubljane in doma imam že eno nagajivko 2,5 let staro.Tako če to uspe bomo imeli polne roke dela ,saj je vseeno samo da bodo zravi in da bo vse potekalo kot more.
lp vsem

Lina10 iskrene čestitke za user posted image  user posted image !!! To bo pa res veselo!!! Srečno še naprej!!

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
4.8.2010 14:31:12   
Urshy78
lina10, čestitke za user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
4.8.2010 16:32:13   
Teta M
Lina10: ja bravooo, čestitke za user posted image user posted image ! user posted image user posted image user posted image .Naj se bebice lepo razvijajo še naprej in da slabosti minejo čimprej!

Urshy: sej če bi se tam nekje po službah dobile okoli 15.30h-16h,pa seveda ne petek,bi bilo po moje ok? Kaj pravite ostale? Jaz imam sicer morfologijo v sredo, ampak dopoldan,tako da pop.ne bi bilo ovire zame...
Torek, sreda, četrtek?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
4.8.2010 16:42:06   
GITA14
lina čestitkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
4.8.2010 17:02:43   
Urshy78
TetaM, meni bi odgovarjalo. delam do treh, okoli pol štirih sem lahko v mestu. po moje najbolje, da bi se dobile kar nekje v centru?? meni je čisto vseeno kateri dan, se bom prilagodila.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
4.8.2010 17:33:57   
S*
Lina čestitke za dva user posted image user posted image !

Evomoje poročilo od včeraj. Predvsem moram pohvaliti ginekologinjo, saj se je kar 1uro in 15 minut trudila za čim lepše slikice. Ampak naše dete je vstrajno tiščaloroke na obrazek, včasih tudi nogeuser posted image , tako da imamo prekrasne slikice vseh okončin, od obraza pa bolj malo. Mi je pa naredila pa totalno vse meritve organov, posteljice, srčka... Vse ustreza datumu poroda, tako da smo težki že 1,5 kg in pridno rastemo. Dete še vedno sedi in ker imam celotno posteljico na sprednji strani, so slikice pač take kot so.
Ma, meni je glavno da je user posted image zdrav in živahten,slikali ga bomo pa sredi oktobra, če sedaj noče pozirat user posted image .

Bi pa še enkrat pohvalila ginekologinjo, ki si je resnično vzela časi in se nam v celoti posvetila. Celo vprašala nas je, če želimo priti naslednji teden nazaj pogledat če se bo dete kaj obrnilo in pokazalo kaj več.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
4.8.2010 18:32:16   
mojškra
Lina iskrene čestitke za user posted image user posted image , naj se lepo razvijata, in upam da tebi kmalu minejo slabosti.

Teta M- jaz naslednji teden lahko, kadar boste rekle, samo pred 15.30 uro ne morem, ker bom lahko le pol urca prej lahko šla iz službe (gužva, nadomeščanje).Mi je pa vseeno kje, lahko v centru, lahko tudi v BTC-ju. Jaz se bom prilagodila. Vsekakor pa se klepeta pridružim.

Urshy- jaz se tudi moram prijaviti v MŠ, in še zmeraj nikogar ne dobim. Verjetno se bom jutri kar tja odpeljala. A že veš, kolikokrat moraš iti v MŠ(razbrala sem da 2x na teden user posted image ). Si pa 100 na uro zaposledna. Jaz pa tudi, sem po cele dneve v službi, zaradi dopustov je groza, ampak bo že. Še mal pa grem na dopust.
S*- user posted image user posted image

Petyyyy- ja čvekec, čvekec,se bomo naklepetaleuser posted image user posted image -saj boš prišla????

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
4.8.2010 19:08:14   
Teta M
No super, se v ponedeljek zmenimo kateri dan se dobimo. Meni je tudi vseeno, kje se dobimo, kakor je vam lažje.BTC tudi ni slaba izbira zaradi možnosti parkiranja. Bomo spremljale tudi vreme malo,bi bilo fajn da posedimo lahko kje zunaj na kakšen vrtu, če ne bo dežja....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?