|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
2.8.2010 13:31:00   
Urshy78
jonči, hvala user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
2.8.2010 13:32:52   
Urshy78
če katero zanima izračun porodniške, evo link:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
2.8.2010 15:15:56   
Reby
Vidim, da še nimate novičke, da je

Kajšica rodila danes hčerkico Enejo  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
2.8.2010 15:27:12   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kajšica rodila danes hčerkico Enejo  user posted image  user posted image  user posted image

O, Kajšica iskrene čestitke in veliko cartanja z Enejo!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
2.8.2010 15:59:22   
bit
oooo Kajsica ... čestitke za pupo... veliko cartnja .. pa javi se kajuser posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo spregleda... v sredo gremo še enkrat v PDC... sem rada v čakalnici.... na CTGju črta za popadke na 60ki... me pa skozi neki šraufa... upam da bo kmaluuser posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 2.8.2010 16:00:37 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
2.8.2010 16:20:30   
cukica
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

O, Kajšica iskrene čestitke in veliko cartanja z Enejo!!

se podpišem pod tole in ČESTITAM

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
2.8.2010 16:32:53   
jona klara
kajšica- iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bit- kmalu bo treba spet dihat.....držim pesti, da bo či prej kot želiš.user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
2.8.2010 17:00:17   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

mi smo spregleda... v sredo gremo še enkrat v PDC... sem rada v čakalnici.... na CTGju črta za popadke na 60ki... me pa skozi neki šraufa... upam da bo kmaluuser posted image

A zdej bomo pa prehitevali user posted image ?!

Še dobro, da imam jest tud že jutri pregled,...pa da vidimo?!

Bitka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
2.8.2010 17:16:39   
Fargesia
oooo, bitka, dogaja!!!! ti bom pomagala dihat (v slabem mesecu še nisem pozabila kako to gre!)
hermy, te je strah, da bi te bitka po levi prehitela?user posted image

kajsica, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

jona, vse najboljše!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
2.8.2010 17:20:02   
Urshy78
kajsica, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
2.8.2010 17:27:23   
BarbiG
Kajšica, še tukaj iskrene čestitke ob rojstvu Eneje. user posted image user posted image user posted image

Bitka, a pri tebi se je pa začelo dogajat? Boš tud ti mal po levi prehitevala? user posted image No ja, sej iz ta hujšga si ven, tko da bo zihr vse v redu. Dihat pa tud še znam, da bom pomagla, da bo šlo lažje.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
2.8.2010 17:30:13   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

oooo, bitka, dogaja!!!! ti bom pomagala dihat (v slabem mesecu še nisem pozabila kako to gre!)

Kaj pa vrstni red, pa to user posted image user posted image user posted image ???!! Pa po starosti user posted image ???

Fargi, saj si moraš še za sestrico zapomnit dihanjeuser posted image !!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
2.8.2010 17:36:03   
S*
Kajšica, iskrene čestitke!

Vidim da dogaja in da bomo kmalu dihali in to kar 2X user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
2.8.2010 18:20:17   
Teta M
Kajšica: iskrene čestitke za punčico Enejo!user posted image

Jaz sem pa dobila odločbo od ZZZS,pa seveda ker me ni bilo doma,bom šele jutri izvedela kaj so napisali,ker naša vaška pošta dela samo do 17h...joj me firbec....
Urshy:sem šla gledat vozičke in seveda zaman,ker imajo od danes pa do 15.8.dopust...grrr...user posted image
Sem pa šla gledat tudi Baby-spa vozičke in moram priznati da  me je navdušil....
Bitka: opa, jaz sem že v nizkem štartu...a priredimo dvoboj katera bo hitrejša ti ali hermy.....user posted image ? malo heca mora biti

< Sporočilo je popravil Teta M -- 2.8.2010 18:21:59 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
2.8.2010 18:41:57   
cukica
Urshy78 sem videla,da imaš na isti dan pregled kot jaz. Pa me zanima,če hodiš v Leonišče ali kam drugam??

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
2.8.2010 20:52:35   
Urshy78
TetaM, o ti smola, si pa upajo, kar imeti dopust in zapreti trgovino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bodo pa sami krivi, če se boš odločila za nakup drugega vozička user posted image

Cukica, jaz imam svojo G na Fužinah

sva pa ravnokar prišla domov iz MŠ. sicer danes nisem zvedela še nič novega, je bil bolj uvod, ampak je bilo luštno, je babica ki predava prav simpatična, tako da čas kar hitro mine.
jutri jo imava spet, potem pa v četrtek, v sredo pa upam da bom utegnila iti k frizerju, zadnji čas user posted image

se mi je pa zdele zaluštala koruza, se že kuha, jo je moj narabutal dva dni nazaj user posted image user posted image

lep večer!

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
2.8.2010 21:22:47   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

Kaj pa vrstni red, pa to user posted image user posted image user posted image ???!! Pa po starosti user posted image ???

Fargi, saj si moraš še za sestrico zapomnit dihanjeuser posted image !!!

hja, glede prehitevanja se pa z bitko zmeni. user posted image

mislim da ne bom nikol pozabila tega dihanja.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
2.8.2010 21:23:26   
mojškra
Jona KLara-mal z zamudo, ampak iz srca vse naj, naj, naj bo vsakemu tvojemu nadaljnjemu koraku ime SREČA.

Slovenska obala-žal sem zelo razočarana nad našim turizmom. Tudi jaz ne poznam kaj dosti slovenske obale, šla sva najbližje in sicer v Ankaran-voda je zelo fej in fuj (alge, trave, zamazana), sva pa tam zelooo dobro jedlauser posted image user posted image user posted image . Rito sem namočila le enkrat-ušššš, mrzlo. Tudi sine je šel samo dvakrat v vodo, možiček pa je kar naprej cofotal in fotografiral, mal pod vodo, mal nad vodo....., jaz pa sem si napasla oči na lepih postavcah.

Kajšica-iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Urshy- kako si se imela v MŠ? Jaz vsak dan kličem, pa jih ne dobim, ali zvoni v prazno, ali pa imajo zasedeno. Se moram prijaviti.  A si ti že začela urejati kakšne papirje v zvezi s porodniškol. Kdaj moramo to? Kakšen je postopek?
Hermy in Bit- kako sta kaj? Brojita sitno?

Uživajte. Jaz delam še 14 dni, potem grem za 14 dni na dopust, pa za en teden delati, pa potem spet za 14 dni na dopust, potem pa 14 dni delati in porodniška jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kako se to lepo sliši, čeprav je še daleč.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
2.8.2010 21:47:42   
zup2
'Čer!
Kajsica iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice Eneje user posted image
Bitka a tebi se je pa začelo dogajat user posted image ? Ja super, pol bomo pa kar v nizkem štartu za dihanje. Se ga tudi jaz še sveže spomnim user posted image
Hermy sej ti boš pa tudi že kmalu, mogoče te pa jutri na pregledu že kaj preseneti user posted image  
Fargi sem vidla ta nove fotke na FB in sta tooolk lepaaa!!! Barbi kako ste se pa vi kaj privadili na dvojno povečanje družine user posted image

Mi smo super, veliko smo zunaj, doma se pa samo crkljamo. Danes je naša gospodničnica odspala 3,5 h popoldnaskega lepotnega spanca na meni user posted image
Uživajte še naprej!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
3.8.2010 5:44:27   
cukica
user posted image

Dobro jutro,danes pa nekaj osvežujočega in zdravega,...
Lep dan

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
3.8.2010 8:33:18   
Urshy78
cukica,hvala za zajtrk user posted image

mojškra, je bilo kar luštno, je ful fajn babica-predavateljica, simpatična user posted image
ja zdele jih je težko dobiti, je včeraj omenila, ker so dopusti. je pa rekla da jih najlažje dobiti med 8. in 8.30.
za porodniško nisem še nič urejala, 17. imam pregled pri G, takrat bom verjetno tudi dobila potrdilo o PDP, potem bom pa šla počasi na socialno urejat zadeve.

o, super za dopust, en dva tri pa bo tukaj porodniška user posted image user posted image
jaz tudi že komaj čakam da grem, jih mam tukaj v službi na trenutke že poln kufer user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
3.8.2010 8:34:43   
bit
Dobro jutro,

ooo hvala ker tako lepo skrbite za moje dihanje.... bom imela pomagačev da bo en dva tri konec...user posted image tudi mene je presenetil CTG.... bomo vidli kaj bo jutri...ko bom cel dan v PDC... me morjo inekcije naučit dajat.... spet bom drogerašicauser posted image

Včeraj sva šla z mojim na večerjo  v staro ljubljano.... pa mal čez nov mesarski most pa še mal okrog... sem prišla crknjena domov.... samo še za spat...... prav privlekla sem se..user posted image

Hermy dobro opravi danes...user posted image veš glede prehitevanja.... ti že cel mesec neki stokaš da imaš popadke.... pa sem začela še sama....user posted image Pa mislim da je še en mladič pred mano za rodit ...a ne Tanja_Jesuser posted image

Cukica... hvala za zajtrk...a ti pa ne moreš spat....revicauser posted image

Zup2... potepinke sta....ja super... dokler je lepo vreme ga je za iskoristit.... a zato je tvoja lepotička tako lepa ...ker toliko spiuser posted image

mojškra..Ankaran je pa res najslabša izbira.... v Izoli ali Kopru imaš lepše plaže... pa drugič

Fargi... o to pa verjamem da nikoli ne pozabiš dihat ko enkrat znaš..to je kot vožnja s kolesom.user posted image Kako se rihtate z Ajem... ti je knjiga kaj pomagala?
Teta M... upam da v odločbi piše kar si želiš..user posted image

BarbiG... kako se rihtate.... si prijetno utrujena ne... pri takih lepotičkah..user posted image Upam da kaj počivaš...

no si grem sedaj kosmiče pripravit... včerjašnja večerja je že padla skoziuser posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 3.8.2010 8:37:16 >

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
3.8.2010 8:44:47   
Petyyyy
Dobro jutro user posted image

Kajsica, čestitke za veseli dogodek  user posted image

Cukica, hvala za zajtrk, mnnnnjamm

Vsem ostalim pa lep sončen dan, brez naporov in z veliko dobre volje user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
3.8.2010 8:53:30   
Teta M
Jutrčka!

Super novice za začetek dneva. ZZZS mi je odobril bolniško do 30.9.2010, pa seveda od 01.07.2010,tako da jutri kar šibnem v ZD po bolniški list za julij. Uff sem vesela,user posted image ..potem pa samo še oktober ostane,sredi novembra pa uradno že porodniška.....

Lep dan vsem....

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   [Brisano sporočilo]
3.8.2010 9:07:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teta M)
  Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?