|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
29.7.2010 19:02:42   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: bit

v to ne dvomim...sam Bitka je moderna... ima Garmina pa jo tut povstot prpeljeuser posted image ..kdaj tudi narobeuser posted image pol pa telefon zvoni.. Glede na to da sem službeno dosti na cesti je bil ta nakup nuja... če ne bi še sedaj kaj iskalauser posted image

Tud jest sem bla tko "razvajena", ker pa je bil službeni sedaj skupaj z avtom služi drugim user posted image  (privatnega, res dobrega - beri, nikoli ni zamočil, so mi pa že dolgo nazaj ukradli, packi)!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
30.7.2010 8:32:36   
Urshy78
jutrčka user posted image

user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 9:05:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urshy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
30.7.2010 9:14:07   
S*
Jutro!
Pri nas dežuje, pa šeburja piha. Ma mene ta ohladitev prav nič ne moti, je prav lepo ležati pod dekico ponoči.

Cukica, cestitke za dober rezultat na NS in seveda za user posted image ,

Špica, pri nas greš lahko v MŠ kadar želiš. Midva sva jo obiskovala že v juniju in ni bilo nobenega problema.

Mojškra, upam da se je stanje umirilo in da sta z user posted image o.k..

Bitka, ko dobim prve taprave breskvice pa ti zagotovo sporočim, če boš seveda zakrat še 2/1user posted image

Registrirana dobrodošla.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
30.7.2010 9:17:02   
Urshy78
Registrirana, čestitke in dobrodošla med nami user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
30.7.2010 9:17:14   
bit
Oooo dobro jutro,

danes je pa zdrav zajtrk.. neki poodobnega sm js jedal sam da s čokoladouser posted image tut zdravouser posted image hvala Urshy

registrirana
.. Špica je zadolžena za seznam...čim pride te bo dodala. Posreduj nam še kdaj imaš kak pregled in spol če ga že veš ... pa čestitkeuser posted image in dobrodošla

Hermy1 a mi verjameš da se mi v takem vremenu ne da nikamor... a še vse zimske hlače me tiščijo čez trebuhuser posted image A-ju ni to prav nič všeč... včeraj sva šla z mojim v trgovino... in je skozi težil ..meni je pa slabo ratalo.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
30.7.2010 9:24:19   
špica84

user posted image

špelka (17.07.2010)
Rojena77
S* ( 18.10. 2010)
Urshy78 (28.10.2010)
petyyy (02.11.2010)
mateja33 (11.11.2010)
jona klara (18.12.2010)
teta M (25.12.2010)
špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
FoxyLady (04.02.2011)
cukica(5.2.2011)
Registrirana(19.2.2011)

user posted image

Bit (22.08.2010)
mojškra (15.11.2010)

user posted image

hermy1 (18.08.2010)
Kajšica (02.08.2010)

Tanja_Jes (06.08.2010)

user posted image

gasilka    (28.07.2010)
atina1

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga, Fargesia user posted image Andraž,
 Barbig
user posted image user posted image   Eneja&Ela

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JULIJU

četrtek 29.07.
cukica-NS

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V AVGUSTU

torek, 03.08.
FoxyLady - NS
S*-3D UZ

sreda-11.8
Teta m-morfologija
Jona klara-morfologija

torek, 17.08.
Urshy78 - pregled
cukica - pregled

sreda, 18.08.
S* - pregled

torek,24.8
honey-morfologija
špica84-morfologija+pregled

četrtek,26.8
Urshy78-3D UZ
torek,31.8
mojškra-pregled

četrtrk, 19.10.
S* - UZ

NAŠE NOVE NOSEČKE V JUNIJU

cukica (LJ)
Foxylady (LJ)
Ivvy (PO)
Registrirana (LJ)
Lina 10 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

[/quote]

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
30.7.2010 9:26:32   
špica84
Dobro jutro

Bitka men bi pa sedel sprehodek v takem vremenu user posted image

Registrirana dobrodošla

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
30.7.2010 10:34:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu špica84)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
30.7.2010 10:45:42   
hermy1

Oooo dobro jutro,

Hermy1 a mi verjameš da se mi v takem vremenu ne da nikamor... a še vse zimske hlače me tiščijo čez trebuhuser posted image

Ti čist verjamem, kar pa ne pomeni, da nisem user posted image !! No, pa verjetno tud domače naloge še nis naredila,...pa zato ne upaš prit user posted image ?!
Zdej bom pa morala kej iz spiska "to do" naredit user posted image !! Se bom najzabavnejšega lotla. Sem se odločila, da mojima pupama napišem vsaki pismo, namesto darila, kot starejšima sestricama. Sem dobla v eni knjigi mal navodil in po moje bo kar gud!! Sam lotit se je treba. Sem mal začela s spomini, pa takoj v  user posted image , potem je pa to kar zahtevno!

Ker je ena ravno odpotovala spet na morje (pa še ona vozi user posted image !!), čez vikend ne smem nikamor, tako, da se lahko zmeniva tud za drug teden user posted image !!

Registrirana - dobrodošla!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
30.7.2010 10:59:07   
špica84
SEm dobila pošto iz komisije,bolniško so mi podaljšali do 23.9 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
30.7.2010 11:03:45   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

SEm dobila pošto iz komisije,bolniško so mi podaljšali do 23.9 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
30.7.2010 11:12:51   
bit
Hermy1.. domača naloga ?!?!... a mi kdo na štriku stoji...buuuu kaj nisem naredila.user posted image
Veš kaj delam kuham domačo paradižnikovo omako iz domačih paradižnikov.... pol pa sam eno paštico zraven... moja naj naj jed... to bi lahko jedla 24 ur na dan... sem pravi Italjanski sosed user posted image takoj bi se na sicilijo preselila...tam je hrana za bogove.user posted image Velik zelenjave...na 1001 način

ja komot drug teden v ponedeljek imam pregled pol sem pa fraj do frizerja

Špica ... čestitke
S*...ooo hvala če pa ne bom več 2 v 1 bom pa mojega poslala.... sej je slovenija ena globalna vas.user posted image Pa za mlado mamico bo on vse narediliuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
30.7.2010 11:19:44   
špica84
Moram rečt,da sem se prov dobro ustrašila da mi je ne bojo podaljšali
Potem pa še en mesec in smo zmagali .

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
30.7.2010 11:56:39   
hermy1

Hermy1.. domača naloga ?!?!... a mi kdo na štriku stoji...buuuu kaj nisem naredila.user posted image

Veš kaj delam kuham domačo paradižnikovo omako iz domačih paradižnikov....

ja komot drug teden v ponedeljek imam pregled pol sem pa fraj do frizerja

Ja, čez vikend moraš knjigo prebrat...obnova user posted image !!??

Ti bi nam sam rada lušte naredila, a?!

ponedeljek bo super user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
30.7.2010 12:27:44   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Ja, čez vikend moraš knjigo prebrat...obnova user posted image !!??

kiro...?!? tiste še nisem dobila.

zdej sem pojedla en krožnik špagetov z mojo omakco..njami.user posted image je blo tko kot da bi tortico jedla.user posted image

zdej se grem pa športat... bom gledala tenis Umag open 2010. user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
30.7.2010 12:33:12   
jona klara
dan

ŠPICA- user posted image user posted image user posted image za bolniško, tudi jaz imam do septembra

registrirana-čestitke in dobrodošla!

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
30.7.2010 12:33:52   
jona klara
še vedno čakam na brcikeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1068
30.7.2010 12:36:07   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

sej bodo kmalu...sama sem jih začutla v 21 tednu... ko sem počivala... še sedaj se moj umiri če mamipreveč po bajti skače... ko se pa poknem na kavč pa udi jače navijače...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1069
30.7.2010 13:45:12   
cukica
Špica84 kdaj si se naročila na morfologijo?
Men so jo tud priporočal,...

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
30.7.2010 14:20:27   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

še malooo user posted image  mogoče te pa jutri presenetijo, kaj veš user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1071
30.7.2010 14:25:14   
jona klara
urshy-user posted image user posted image user posted image user posted image ja hvala za mail, glede brcik pa...mogoče pa res, to bi bilo nekaj najlepšega na svetu

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
30.7.2010 14:57:31   
špica84
Cukica nisem se sama narocila,me je sestra noseča bom pa takrat 21t5d.
MOrfologijo pa tko delajo vsaki nosečki.

Jona sej bojo brcike

Neposredna povezava do sporočila: 1073
30.7.2010 16:37:19   
Teta M
Hey punce!

Špica& Jona: user posted image user posted image user posted image  za bolniško
Registrirana: dobrodošla med nami
Mojškra: kako si? Je kaj bolje?
Urshy: sem danes videla v živo tvoj voziček ,ga je imel en par, unega lepega modrega,s košaro notri...ma lep je...jaz ga grem v štacuno gledat z eno prijateljico drug teden...imajo tam še en model,ki je meni tudi všeč. A sta ga že kaj sestavila?
Ostale: upam da poteka vse brez zapletov,pa da bomo kmalu dihale za katero....user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 30.7.2010 16:39:34 >

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
30.7.2010 17:15:18   
Urshy78
TetaM, jaz pa gledam naokoli, če bom katero videla s takim vozičkom, pa zaenkrat še nič user posted image
bi jo drugače kar ustavila in vprašala kako se kaj obnese user posted image
moj ga je sestavil, zaenkrat je gor košarica, čez vikend ga bom pa jaz malo razstavila in dala gor lupinico in športni del. edino v modri barvi niso imeli več lupinice, sva pa potem vzela v zeleni barvi, je tut ful lepa barva.
no sporoči, za katerega si se odločila user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?