Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 30.7.2010 20:02:33
|
|
|
|
mojškra
|
HOJLA Teta M- Hvala za skrb. Jaz sem vredu, pijem 3 krat magnesol in jem tabletke, popoldne pa mal več počivam. Verjetno sem bila res preveč utrujena, saj v službi nadomeščam kar tri, in imam ful gužvo. Skratka sem ok, in sem bolj v ležečem položaju. Jona KLara-saj boš kmalu začutila brcike. Urshy jaz tudi mal gledam če najdem kakšen tak voziček. Sicer pa so si kar podobni, tako na hitro, a ne? Zdaj sem pojedla sladoled , mjami, mi je že začelo basati sladko . KDAJ SE DOBIMO NA KLEPETU????
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 30.7.2010 20:23:47
|
|
|
|
špica84
|
Jaz se v pondeljek odpravljam na dolensko.in pridem v petek nazaj-Meni je vseeno,upam da se kira nam pridruži naslednjič
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 31.7.2010 6:58:55
|
|
|
|
cukica
|
Dobro jutro! Mi nemoremo spat pa smo mal prišli pokukat in vam postrečt z ledeno kavo,... lp
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 31.7.2010 7:00:55
|
|
|
|
bit
|
sva že dve.... aja dobro jutro, pa hvala za kavico
< Sporočilo je popravil bit -- 31.7.2010 7:01:35 >
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 31.7.2010 7:55:49
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Lep, sončen vikend vam želim.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 31.7.2010 8:42:16
|
|
|
|
hermy1
|
Dobro jutro!! Domača naloga opravljena , zdaj pa med medvede !! Upam, da bo res sonček, ker tam zna biti kar mrzlo !! Pa hvala za kavico, še požirek jo imam!! Se tipkamo v nedeljo zvečer, lp!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 31.7.2010 10:01:56
|
|
|
|
Teta M
|
Jutro pupe! Cukica: hvala za poživilo... Punce a ste kar same začele piti magnesol ali vam ga je G priporočila? Jaz sem si ga včeraj kupila in začela kar piti, 1/ dan. Verjetno ni nič narobe s tem..... Drugače pa upam da se sonček čimprej nazaj prikaže,ker ta megla in hladno vreme mi nista niti najmanj všeč... Lep weekend vsem!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 31.7.2010 10:21:41
|
|
|
|
špica84
|
Jutro Jaz sem začela magnesol pit po tistem,ko mi je ginekologinja rekla,čeprav mi je full nagravžen.Sam po mojem tut ne bo nič narobe s tem da si gaq sama začela
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 31.7.2010 21:47:17
|
|
|
|
mojškra
|
hojla Jaz sem bila v kinu sva z sinom gledala film z naslovom Zadnji gospodar vetra. Moj pikec v trebuščku je tudi gledal oz. poslušal, saj je veselo brcal cel film. Jutri me pa moj pelje nekam na slovensko obalo, da mal napočim rito noter. :lep večer in lepo nedeljo Čao
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 31.7.2010 22:12:05
|
|
|
|
špica84
|
Čer,jaz sem bila pa v btc z kolegico po trgovinah.In se nisem mogla vpreti da nisem šla v kepico pogledat hehehe,imajo 40% popust . Pa na večerjo sva šle in je večer en dva tri minil
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 1.8.2010 9:23:16
|
|
|
|
jona klara
|
dobro jutro! kako ste ?lep sončen dan bo, bo treba peljati malo bušije na martinčkanje spet. špica- a si kaj kupila? urshy- hvala za tak lep mesič mojškra- fajn se na kopcaj in namoči ritko in bušija, o še kak teden pa tudi mene odpelje za kak dan tudi kr na slo obalo, boš povedala kje sta bila in kako ti je bilo všeč, ker jaz slo obale nekaj dobro ne poznam ker sicer hodiva na krk. mene je pa včeraj fajn kislina mučila in tiščalo v prsih, danes sem povabljena na kosilo ampak bo treba paziti kaj jesti, a ste imele kaj težav s tem tiščanjem?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 1.8.2010 9:39:21
|
|
|
|
špica84
|
Dobro jutro Kupla sem si ene kavbojuke in eno majčko,ter nederček . MOjškra lepo se imej na morčku Jona kako si ti kaj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 1.8.2010 9:52:35
|
|
|
|
jona klara
|
špica- danes uredu, včeraj me je full matral v prsih tiščalo, nisem mogla nič, sem pojedla malo lubenice me je skoraj pobral, tako, da sem na svoj r. d jedla samo prežganko in ležala.Sicer pa čakam na mojo malo lenobico, da mi pošlje kakšno brciko, je že 20 teden- jupiii pa ti kako se počutiš?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 1.8.2010 9:56:21
|
|
|
|
špica84
|
Jaz sem uredu.Veselim se jutrišnjega dne,ko pokam proti dolenski .Mogoče še zadnjič kolegico vidim v celem kosu,ker ima jutri rok . Jona vse najboljše za rojstni dan,želim ti da se ti izpolni vse kar si želiš
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 1.8.2010 10:27:06
|
|
|
|
Teta M
|
Ojla! Jona: še od mene vse najlepše za rojstni dan! Happy B-day!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 1.8.2010 12:37:34
|
|
|
|
GITA14
|
jona vse najbolše ti želim. mene tut tiši v prsih oz v sklečki (na sredini) in to ponavadi ko se najem ali pa ko sedim v kakem položaju ki mi ne odgovarja.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 1.8.2010 13:15:59
|
|
|
|
cukica
|
jona še jaz vse naj naj,....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.8.2010 8:32:25
|
|
|
|
bit
|
Dobro jutro dober dan, no danes pa jaz častim tortico. Jona vse naj naj...za tvoj RD.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.8.2010 8:52:34
|
|
|
|
jona klara
|
jutro! hvala vam punce za lepe želje!!! bit- pa hvala za tortico, zgleda slastna
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.8.2010 8:53:03
|
|
|
|
špica84
|
Dobro jutro Jaz počas pičim proti dolenski tako da me do petka ne bo.Lepo se imejte čez teden Papa
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.8.2010 8:57:46
|
|
|
|
jona klara
|
punce z obale- eno vprašanje imam za vas:katero plažo na slo obali priporočate, da je kaj peska pa dobro za iti v vodo? hvala
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.8.2010 9:03:45
|
|
|
|
jona klara
|
špica- fajn se imej, pazi na pikico!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.8.2010 9:23:21
|
|
|
|
Petyyyy
|
Jutro Jona, najprej tebi vse naj naj Mojškra, ne boš verjela ampak sm bla tok šokirana da sem enostavno preslišala, ko je rekel kakšna je dolžina MV . Pijem magnesol kot večina, in če mene kdo kaj vpraša čutim une čudne popadke (Braxton Hicksovi ), trebuh otrdi, dol ga vleče dol, kot bi se ustvaril pritisk za nekaj sekund in potem mine. A se je še kateri dogajalo kaj takšnega?? AMM ja vidim da se dogovarjate za čvek, kdaj pa ??
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.8.2010 12:42:19
|
|
|
|
Urshy78
|
dan no,končno sta šefa šla in sem lahko malo pokukala sem Petyyy, tudi meni je trebuh otrdeval tako kot opisuješ, odkar pijem Magnesol mi pa ne otrdeva več. glede srečanja, jaz za ta teden ne vem kako sem s časom, tako da če se boste kej menile ta teden, bom verjetno špricala. greva pa z mojim danes prvič v MŠ lep sončen dan
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del 2.8.2010 13:15:50
|
|
|
|
jona klara
|
urshy- lepo se imejta in učita v MŠ.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?