7lina7
|
čer!! smo že nazaj iz dpusta... dočakali smo prvi zobek!! ..drugače pa so bili prvi 3 dnevi katastrofa - sem mislila,če bo cel dopust tak , grem domov! mali ni prav jedel,ni spal, jokal v eno,sitnaril.. samo čaj je hotel,o zizi ni bilo govora.. kupovala sem mlečne kašice, aptamil,... za znoret! ob 4.30 sva že bila z vozom naokrog.. groza! no, pol pa se je le navadil na okolje in prostor in ni bilo več problema! kopal se je kot vlki - v bazenčku- brcal in polival - prava ribica. me je bilo malo strah kako bo ko pridemo domov pa HB ni bilo problemov. no, en problem je - že na morju se je začelo - ne spimo več od 20.00 pa do 6.00 in pol po zizi še do 8.00 AMPAK - od 20.00 pa do (v najboljšem primeru!!) 3.00. pa pol do 6.00 oz. 6.30!! na morju se je ponoči hotel hranit tud na 2h.. ne vem kaj to je! do zdaj je skor 3mesece spal tak kot treba,zdaj pa take finte.. GH- sva še kr na zizi večinoma. imava 1 obrok GH,ki ga kombinirama z zizo. jeva 6x na dan ( po novem spet) gosti obrok pa je opoldanski. ful rad ima zelenjavo - seveda z jogurtom!! sadje je pa druga reč - vse kar je kislo je njami,kar pa je fejst sladko pa ne gre dol - take face poka da tja padeš.kr trese ga zraven.. kar zadeva gluten in take podobne "alergene" zadevice - se ne obremenjujem s tem. hčera je jedla vse, tud jagode pri 6m - ker pač pred 17 leti niso nič trobli o alergijah in podobno.. se mi zdi da se vedno bolj komplicira! pa itak, da se vsake tolko vse menja - nasvete mislim.. tako da jemo testenine, žitarice, ovsene kosmiče... paradižnik, vso sadje ( vsaj poskusim..),ki je na razpolago. zelenjava je itak sezonska... čim manj komplicirat pa bo!! sem se odločila . zdaj ko vidim, kako že vse pšridno dajete GH v večih obrokih,da bova tud mi2 mal pohitela.. me pa nekaj zanima - za 1x bi naj naši spili /pojedli še od 500-600ml mleka - kako vam ta količina rata pri vsej tej hrani?? to me najbolj skrbi.. ker če mu bom dala ziz- ne bo hotel GH in obratno.. če uvedem 3 obroke Gh mi ostanejo 3 za na zizo - tolk pa ne poje, da bi zneslo skor 600ml ?!? kakanje - ko je bil samo na mleku je kakal tudi po 5x na dan. zdaj pa z dodatkom GH kaka 2 do 3x na dan. včasih celo več. oblačila - se mi zdi, da se je spet potegnil in zredil .. v večino 68 bodijev in majčk ge že na silo tlačim... joj joj.. se bo atiju kravžlalo, ko bo mama uživala z nakupovanjem...